Domovská stránka > C > Co Znamená Zkratka Hub?

Co znamená zkratka hub?

Ethernetový hub nebo pouze hub [hab], česky rozbočovač, je aktivní prvek počítačové sítě, který umožňuje její větvení a je základem sítí s hvězdicovou topologií. Chová se jako opakovač.

Přečtěte si více

Co znamená Of?

Význam: Off - anglicky "vypnuto" či "zhasnuto". Opakem je ON (zapnuto). Často se tak označují stavy vypínače ON/OFF (neboli zapnuto/vypnuto). Co znamenají zkratky? Zkratka je ustálený způsob zkrácení slova nebo sousloví. Nejčastěji se zkratky používají pro zápis často užívaných slov či ustálených spojení (r. 1945, p. Novák, nám., apod.)

Co je to rozbočovač?

Rozbočovač je specializované elektrotechnické zařízení (přístroj) určené pro rozbočování signálu na menší počet signálů (cca 2-4). Může se jednat o: Rozbočovač na koaxiálním kabelu, například hybridní rozbočovač pro rozvod televizního signálu z jedné antény k více přijímačům. A další otázka, jak se živí houby? Houba přijímá od rostlin různé organické látky, které sama nevytváří, a pomáhá rostlině přijímat vodu s rozpuštěnými minerálními látkami. Mimoto žijí také v symbióze se řasami nebo sinicemi, zejména složené organismy zvané lišejníky.

Lidé se také ptají, co to je fufu?

Fufu je africký pokrm připomínající hustou bramborovou kaši nebo těsto na bramborové knedlíky. Vyrábí se z maniokové, plantainové, kukuřičné ale i pšeničné mouky či krupice a vody. Většinou není nijak ochucen. Co to znamená Aww? Aww that's great. Tak to je dobře.

Tak co to znamená bruh?

"Brácho" používané u mladých lidí (mezi kamarády ve hrách, ve škole...) Co znamená zkratka C? = strana, č., čís. = číslo, č. j. (i čj.)

Co znamená zkratka f?

Sociální sítě po smrti Karla Gotta zaplavily reakce v podobě písmene F. To, co by se některým mohlo zdát jako projev neúcty, je náhrada za zaběhlou zkratku RIP, která se do češtiny překládá jako: „Odpočívej v pokoji“. Převážně mladí lidé jí vlastně slangově vyjadřují respekt k zesnulé osobě.

By Candice Cundiff

Co znamená v SMS JJ? :: Kde stáhnout Fortnite na PC?
Užitečné odkazy