Domovská stránka > C > Co Je To Pevný Internet?

Co je to pevný internet?

Jde o pevné připojení přes kabely telefonního vedení nebo optické kabely. Doma se připojujete díky modemu přes kabel nebo bezdrátově přes Wi-Fi. Jeho výhodou je stabilní rychlost. Pevný internet nemá žádné datové limity.

Přečtěte si více

Také, co je to bonding internet?

Bonding je založen na jednoduché myšlence. Do xDSL přípojky vám zavedeme místo jednoho páru drátů rovnou dva. Díky tomu se vaše rychlost internetu na doma až zdvojnásobí. Aby vše šlapalo, jak má, budete potřebovat zařízení terminátor, za které nic neplatíte. Co je Arc u HDMI? Co je funkce zpětného audiokanálu (ARC)?

Funkce ARC eliminuje nutnost používat další kompozitní audiokabel nebo optický kabel pro připojení přijímače audia/videa (A/V) nebo systému prostorového zvuku k televizoru.

Co je to HDMI ARC?

Klasické HDMI přenáší po jednom kabelu zvuk i video. HDMI ARC umožňuje, aby se obraz dostal do televize, ale zvuk směřoval do domácího kina, které má lepší zvuk než reproduktory televize. Jak nejlepe propojit soundbar s TV? Soundbar můžete k televizi připojit mnoha způsoby. Můžete použít kabelové připojení pomocí kabelu HDMI nebo optického kabelu. Můžete také použít bezdrátové připojení pomocí Bluetooth nebo Wi-Fi.

Na co je kabel RJ-45?

Koncovka RJ-45 je dnes nejčastěji používaný typ zapojení síťových kabelů UTP a STP. Mimo to se ale používá ke spojení xDSL modemů, ISDN zařízení, E1 atp. Vytlačila mnoho ostatních koncovek, z důvodu snižování počtu vodičů a modernizace počítačového vybavení. Je to koncovka typu 8P8C (z angličtiny: 8 pozic, 8 vodičů). Co je metalická síť? Metalické sítě jsou tvořeny klasickými metalickými kabely. S nástupem moderních optických kabelů jsou tyto sítě nejvíce využívány pro koncové připojení zákazníků, případně jako vedení napájení pro tzv. vysunuté DSLAM. Pro vlastníky těchto sítí zajišťujeme plný rozsah prací včetně péče o koncové zákazníky.

Co je LAN RJ-45?

Slouží pro připojení telefonní nebo ethernetové linky. Tento model pro něj má připravený konektor a není proto třeba shánět redukci. Síťový adaptér se k internetu nebo nadřazené síti může připojovat konektorem typu RJ45, kterému se často říká jen "síťový". Lidé se také ptají, co je optický audio výstup? Digitální optický výstup

Slouží pro digitální výstup zvuku z TV do soundbaru či domácího kina. Dokáže přenést i prostorový zvuk, ale nedosahuje takové přenosové rychlosti jako HDMI a proto není vhodný pro přenos nejnáročnějších prostorových formátů. Neumožňuje přenos video signálů, ale jen audio signálu.

Kolik stojí zavedení optiky do domů?

TarifRychlost [Mb/s]
DownloadCena měsíčně
5 Mega kabel5300 Kč
15 Mega kabel15400 Kč
25 Mega kabel25500 Kč

By Nicolau

Co je to Vláknová optika? :: Co je to optické vlákno?
Užitečné odkazy