Domovská stránka > C > Co Vše Umí Cortana?

Co vše umí Cortana?

Na základě hlasových povelů umí pracovat s plánovacím kalendářem, udržovat seznamy kontaktů, otevírat aplikace, posílat e-maily i SMS, synchronizovat data mezi mobilním telefonem a počítačem a další podobné funkce. Cortana byla poprvé představena Joem Belfiorem na konferenci Microsoft BUILD 2014 v San Franciscu (2.

Přečtěte si více

Jak se zbavit Cortana?

Na hlavním panelu klikněte pravým tlačítkem myši a zrušte „fajfku“ u volby Zobrazit tlačítko Cortany. Samozřejmě opačným způsobem lze i zapnout. Co to je mluvit s Cortanou? Ujistěte se, že je počítač připojen k síti s aktivním připojením k internetu. Otevřete Cortanu výběrem ikony Cortana na hlavním panelu. Klikněte na ikonu Nastavení a poté vyberte možnost Mluvit s Cortanou. Vyhledejte část Ahoj, Cortano a poté kliknutím na přepínač zapněte funkci.

Lidé se také ptají, co je aplikace cortana?

Cortana je vaše cloudová osobní asistentka, která funguje napříč vašimi zařízeními a dalšími službami Microsoftu. V závislosti na možnostech vašeho zařízení a používané verzi Cortany může Cortana poskytovat celou řadu funkcí, z nichž některé jsou přizpůsobitelné. Jak vypnou Cortanu? Klikněte na vyhledávání (lupa) v liště, pak na ozubené kolečko pro nastavení Cortany – tady budete mít možnost vypnout Cortanu a vypnout online hledání.

Jak změnit jazyk Cortany?

Pokud chcete změnit nastavení jazyka Cortany, otevřete Cortanu a přejděte na Nastavení > Jazyk. Pak v rozevírací nabídce vyberte jazyk, který chcete vyzkoušet. Jak odinstalovat Cortanu ve Windows 10? Ve Windows 10 si otevřeme nabídku start. Najdeme si Windows PowerShell, ten spustíme jako správce a zadáme tento příkaz Get-AppxPackage -allusers Microsoft. 549981C3F5F10 | Remove-AppxPackage. Potvrdíme enterem a máme hotovo.

A další otázka, kde je dostupná cortana?

Cortana je dostupná v těchto oblastech pro tyto jazyky: Austrálie: angličtina. Brazílie: portugalština. Kanada: angličtina/francouzština. Když to vezmeme v úvahu, kdo je cortana? Cortana je součástí Windows 10 v národních prostředích, kde je Cortana dostupná. Pokud nechcete, aby byla digitální asistentka viditelná, můžete Cortanu z hlavního panelu skrýt. Můžete také spravovat nastavení ochrany soukromí podle následujícího postupu.

Co je to centrum feedback?

V aplikaci Centrum Feedback můžete Microsoftu říct o všech problémech, na které při používání Windows 10. Můžete nám taky poslat návrhy, které nám pomůžou vylepšit Windows prostředí.

By Irma

Jak změnit Jazyk? :: Jak vyčistit PC zdroj?
Užitečné odkazy