Domovská stránka > K > Kde Je Cortana?

Kde je Cortana?

Cortana čerpá data převážně z vyhledávače Bing, ale také z Wikipedie nebo z aplikací od Microsoftu (například: Počasí nebo Finance). Dalším zdrojem informací jsou pro ni aplikace v počítači nebo mobilu, které její uživatel používá.

Přečtěte si více

Také, co je tlačítko cortany?

Je to virtuální asistentka, podobně jako Siri na Apple, kdo znáte. Bohužel ale stále není v češtině, jak vidíte níže a v CZ Windows nefunguje, takže celkem ztrácí význam ji v pc mít. Jak odstranit Cortana? Jak odstranit z nabídky START Cortanu?

  1. Použijte klávesovou zkratku Ctrl + Shift + Esc.
  2. Ve Správci úloh klikněte na sloupec Po spuštění.
  3. Vyberte Cortanu.
  4. Klepněte na tlačítko Zakázat.
  5. Poté otevřete nabídku Start.
  6. Najít Cortanu v části Všechny aplikace.
  7. Klikněte pravým tlačítkem myši na Cortanu.

Také, jak si zapnout cortanu?

Aktivace režimu Hey Cortana (Ahoj Cortano)

  1. Vyberte vyhledávací pole na hlavním panelu a pak vyberte Nastavení .
  2. V části Hey Cortana (Ahoj Cortano) posuňte přepínač do polohy Zapnuto.
Jak zakázat Cortanu? Pokud chcete skrýt Cortanu ve Windows a v novějších verzích, vyberte ikonu Cortany na hlavním panelu a zrušte zaškrtnutí políčka Show Cortana button (Zobrazovat tlačítko Cortany).

Kdy bude Cortana v češtině?

Tato nová verze by se mohla objevit ve Windows s označením 20H1, která se na počítače začne šířit na jaře roku 2020. Bohužel to však nevypadá, že by Microsoft plánoval nějaké dramatické rozšíření podporovaných jazyků. Co znamená mluvit s Cortanou? Ujistěte se, že je počítač připojen k síti s aktivním připojením k internetu. Otevřete Cortanu výběrem ikony Cortana na hlavním panelu. Klikněte na ikonu Nastavení a poté vyberte možnost Mluvit s Cortanou. Vyhledejte část Ahoj, Cortano a poté kliknutím na přepínač zapněte funkci.

Jak zrušit Microsoft start?

Zastavit automatické spouštění Microsoft Edge

  1. Přejděte na Start > Nastavení .
  2. Vyberte Účty > Možnosti přihlášení.
  3. Vypněte Automaticky ukládat moje restartovatelné aplikace, když se odhlásím a po přihlášení je znovu spustím.
Tak jak odstranit předinstalované aplikace ve windows 10? Do vyhledávání napište powershell, následně na této aplikaci klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Spustit jako správce. Poté vyberte z příkaz níže, který se týká konkrétního programu, který chcete odebrat a pomocí CTRL+C a CTRL+V jej vložte do tohoto okna a potvrďte Enter. Tím se apka odinstaluje.

Pokud jde o to, jak nastavit cortanu do anglictiny?

Pokud chcete změnit nastavení jazyka Cortany, otevřete Cortanu a přejděte na Nastavení > Jazyk. Pak v rozevírací nabídce vyberte jazyk, který chcete vyzkoušet.

By Li

Jak něco odinstalovat z PC? :: Co znamená AdBlock?
Užitečné odkazy