Domovská stránka > C > Co Vše Se Ukládá Na Sim Kartu?

Co vše se ukládá na SIM kartu?

Kromě identifikačních a autentizačních údajů obsahuje SIM karta i oblast paměti pro uživatelská data, která lze použít pro ukládání kontaktů (osobní telefonní seznam) a omezeného množství zpráv SMS. Dále může obsahovat jednoduché aplikace poskytnuté telefonním operátorem (popř.

Přečtěte si více

Jak přepínat SIM karty?

V nastavení klikněte na položku Správa SIM, kde uvidíte obě vaše SIM a jejich nastavení. Můžete zde některou ze SIM zcela vypnout (odpojit) nebo znovu zapnout. Pokud na jednu ze SIM kliknete, zobrazí se vám několik možností. Tak jak zprovoznit sim kartu? Jak aktivovat hlasovou SIM kartu?

  1. Nejprve vložte sim kartu do telefonu.
  2. Následně ji aktivujete snadno pomocí prvního hovoru.
  3. Od uskutečnění prvního hovoru vám operátor v prvních 4 hodinách postupně aktivuje roaming, internet v mobilu, MMS a další sjednané služby.
  4. Nyní již můžete telefonovat!

Jak fungují 2 SIM karty?

Při volání například můžete použitou SIM kartu vybrat tak, že po vytočení čísla klepnete na odpovídající tlačítko SIM 1 nebo SIM 2. Telefon zobrazuje stav sítě pro každou SIM kartu samostatně. Když telefon nepoužíváte, jsou k dispozici obě SIM karty současně. Co je elektronicka SIM karta? eSIM je digitální SIM, která umožňuje si u operátora aktivovat mobilní tarif bez nutnosti používat fyzickou nano-SIM. S iPhonem 13 Pro Max, iPhonem 13 Pro, iPhonem 13 a iPhonem 13 mini můžete používat dvě SIM karty, a to buď dvě aktivní eSIM, nebo jednu nano-SIM a jednu eSIM.

Můžete se také zeptat, kolik se vejde na sim kartu čísel?

Hezký den, u nejnovějších SIM karet (typ uSIM) je kapacita telefonního seznamu 220 záznamů, počet SMS je 20 (a k tomu max. 8 SMS služby M-Banka). Jak zprovoznit 2 SIM karty? Ujistěte se, že máte v telefonu vloženy dvě SIM karty.

  1. Zvolte možnost Menu > > Připojení > Duál. SIM > Čísla SIM .
  2. Zadejte čísla obou SIM karet a vyberte možnost Uložit .
  3. Přejeďte k možnosti Přesměrovávání hovorů a vyberte hodnotu Mezi dvěma SIM , Ze SIM1 na SIM2 nebo Ze SIM2 na SIM1 .

Jak vypnout jednu SIM?

Přejděte do Nastavení > Mobilní síť > Správa karet SIM a zapněte nebo vypněte přepínač pro kartu SIM 1 nebo SIM 2 podle svých preferencí. Jak vypnout jednu SIM kartu? Velice jednoduché, z boku se zmáčkne tlačítko správce sim karet a jedna karta se deaktivuje.

Jak aktivovat SIM kartu Gomobil?

Jak aktivovat SIM kartu?

  1. Přihlaste se do Samoobsluhy na muj.gomobil.cz. Hned po přihlášení vám Samoobsluha otevře vyskakovací okno (pop-up), ve kterém můžete vstoupit do aktivace SIM karty.
  2. Vyplňte formulář pro aktivaci SIM karty. Na další stránce vás požádáme o vyplnění několika informací:
  3. Dokončuje se aktivace.
  4. A je to!

By Venus

Jak aktivovat SIM kartu ČEZ? :: Jak vypnout bezdrátová sluchátka?
Užitečné odkazy