Domovská stránka > K > Kdo Je Majitelem Avastu?

Kdo je majitelem Avastu?

Česká antivirová firma Avast bude mít nového majitele. Předního výrobce softwaru na ochranu počítačů a mobilů převezme americká společnost NortonLifeLock, za transaci zaplatí v přepočtu 186,3 miliardy korun. Jde o jeden z největších technologických obchodů desetiletí i z globálního hlediska.

Přečtěte si více

Kdo vymyslel Avast?

VývojářAvast Software s.r.o.
Aktuální verze20.8.2432 (7. října 2020)
Operační systémWindows XP SP2 a novější, podpora Windows 8.1 a Windows 10
Typ softwaruAntivirus/antimalware/firewall (edice Internet Security a Premium Security)
LicenceFreeware, proprietární software
3 další řádky Jak se chránit před malware? Jak se bránit napadení malwarem

Mít aktivní antivirovou (či antimalware) ochranu, tedy takovou, která běží v reálném čase a kontroluje vše, co otevíráme. A udržovat tento antivir aktuální. Kontrolovat pravidelně počítač dalším anti-malware software. Udržovat tento software před každým testem aktuální.

Může se také zeptat, jak se živí viry?

živým

Viry
(nekategorizováno)Viry (Vira syn. Virae)
skupiny
Když to vezmeme v úvahu, jak ochranit svuj počítač? Jak zabezpečit počítač
  1. Používejme legální software.
  2. Operační systém a nainstalované aplikace udržujme vždy aktuální
  3. Pravidelně aktualizujme všechny aplikace, které máme na počítači nainstalovány.
  4. Používejme firewall.
  5. Používejme antivirové programy.
  6. Uživatelské účty mějme vždy zabezpečeny bezpečným heslem.

A další otázka, jak vypnout avast prémium?

Avast Secure Browser

Zvolte možnosti ⋮ Menu (tři tečky) ▸ Nastavení. Přejděte do části Soukromí a zabezpečení ▸ Nastavení webů. V části Obsah klikněte na JavaScript. U položky Povolit klikněte na možnost Přidat.
A další otázka, jak opravit avast? Pravým tlačítkem klikněte na Avast Free Antivirus nebo Avast Premium Security a z rozevírací nabídky vyberte možnost Odinstalovat. Pokud se zobrazí dialogové okno Řízení uživatelských účtů s žádostí o povolení, klikněte na tlačítko Ano. Jakmile se zobrazí průvodce Instalace Avastu, klikněte na možnost Opravit.

Co je to vir v počítači?

Počítačový virus je program nebo část kódu, která se spustí na vašem PC bez vašeho vědomí nebo svolení. Některé viry pouze znepříjemňují uživateli život. Většina virů je ale navržena tak, aby získala kontrolu nad napadeným systémem a prováděla destruktivní akce. Co je to spyware? Spyware je typ malware, který je velice obtížné odhalit. Skrytě sbírá informace o vašem chování na internetu, historii prohlížených stránek nebo jiné osobní údaje (například čísla kreditních karet). Často také posílá bez vašeho vědomí tyto informace přes internet třetím stranám.

Můžete se také zeptat, co je to ransomware?

Ransomware je malware, který vám zašifruje soubory nebo vám znemožní používat počítač, dokud nezaplatíte výkupné. Pokud je počítač připojený k síti, ransomware se taky může rozšířit do dalších počítačů a úložišť v síti.

By Emmit Ragain

Jak koupit akcie Avastu? :: Na co je Avast?
Užitečné odkazy