Domovská stránka > J > Jak Otevřít Soubor Swf?

Jak otevřít soubor SWF?

Soubor SWF je animace vytvořená pomocí programu Adobe Flash, kterou lze přehrát v přehrávači Flash Player nebo pomocí webového prohlížeče, ve kterém je nainstalován plugin Flash.

Přečtěte si více

Jak aktivovat plugin?

Google Chrome

Chcete-li to povolit, klikněte na tlačítko nabídky Chromu a výběrem Nastavení otevřete stránku Nastavení. Klikněte na Zobrazit pokročilá nastavení, klikněte na Nastavení obsahu v části Ochrana osobních údajů, přejděte dolů na Plug-iny a klikněte na Přehrát.
Jak přehrát soubor? V osobním počítači s Windows 10 vyberte možnost Start > Průzkumník souborů nebo vyberte Průzkumník souborů z hlavního panelu. Stiskněte a podržte (nebo pravým tlačítkem klikněte na) soubor MP4, který chcete přehrát, vyberte Otevřít v programu a v seznamu aplikací vyberte preferovaný přehrávač souborů.

Co je to SWF?

SWF je formát souboru pro Adobe Flash, který se využívá v multimédiích, vektorové grafice a pro ActionScript. Formát vznikl ve společnosti FutureWave Software, kterou koupila společnost Macromedia v prosinci 1996. Od konce roku 2005 je formát pod kontrolou společnosti Adobe Systems díky akvizici Macromedia. Jak povolit pluginy v Chrome? Klikněte na ikonu nastavení a otevřete stránku Pluginy Chrome. Tím se jediným kliknutím otevře stránka Pluginy.

V čem otevřít soubor MP4?

VLC. Pokud nechcete MP4 soubory otevírat pomocí Windows Media Player nebo QuickTime Player, ale hledáte lepší a všestrannější software, doporučuji vám vyzkoušet VLC. Jedná se o univerzální přehrávač médií, který dokáže přehrávat většinu zvukových a video souborů bez nutnosti použití kodeků. Co je to MP4? MP4 je formát multimediálního kontejneru definovaný standardem ISO/IEC 14496-14:2003. Je také známý pod názvem MPEG-4 Part 14, jde tedy o součást standardu MPEG-4. Jako jeho základ posloužil formát kontejneru MPEG-4 Part 12 (ISO base media file format), který byl vytvořen na základě QuickTime od společnosti Apple.

V čem přehrát MP4?

Chcete-li přehrát MP4 v programu Windows Media Player, musíte převést soubor MP4 do jiných formátů. AnyMP4 Video Converter Ultimate je nejlepší video konvertor, který se vám důrazně doporučuje. S tak skvělým převodníkem můžete převádět videa, dokonce i 4K / 1080p HD videa, do více než 200 formátů. Jak vypnout rozšíření? Správa rozšíření

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Další nástroje. Rozšíření.
  3. Proveďte požadované změny: Zapnutí či vypnutí: Rozšíření zapněte nebo vypněte. Povolení v anonymním režimu: Vedle rozšíření klikněte na Podrobnosti. Zapněte Povolit v anonymním režimu.

Můžete se také zeptat, kam se instaluje google chrome?

Funguje to tak doposud, oprava přišla po dlouhých letech až minulý týden. Yann Dago do kódu projektu Chromium přidal pravidlo, že 64bitové prohlížeče se správně nainstalují do C:\Program Files.

By Harbot

Čím je nahrazen Adobe Flash Player? :: Jak povolit Adobe Flash Player Chrome?
Užitečné odkazy