Domovská stránka > J > Jak Si Vyčistit Klávesnici?

Jak si vyčistit klávesnici?

Klávesnici setřete hadříkem lehce navlhčeným čisticím prostředkem. Můžete použít i vlhčené ubrousky určené k čištění plastů. Boční strany kláves můžete očistit vatovou tyčinkou s čističem, dejte si ale pozor, aby se vata nepotrhala a nezůstala pod klávesami.

Přečtěte si více

Jak si vyčistit klávesnici u notebooku?

Čištění klávesnice

Začněte od toho, že profouknete klávesnici stlačeným vzduchem z plechovky. Na některé nečistoty můžete použít i malý kartáček. Posléze namočte utěrku do čistícího roztoku isopropyl alkoholu (lze koupit v drogerii nebo v elektro potřebách) a jemně vyčistěte.
Jak se čistí notebook? Klávesnici nejprve zbavte nečistot pomocí štětce a následně použijte stlačený vzduch. Ten foukejte od jednoho rohu ke druhému, abyste si prach zbytečně nešířili do již ošetřených částí. Po vyfoukání stlačeným vzduchem můžete klávesy ještě jednou přemést štětcem.

A další otázka, Čím vyleštit klavír?

K vybělení kláves se používá směs, kterou vytvoříme z bílé křídy, pálené magnesie nebo bílé hlinky a peroxidu vodíku (doporučuji 3% peroxid vodíku na skvrny). Vzniklou kaši naneseme na klávesy a ponecháme delší dobu působit. Poté se otře vlhkým hadříkem a klávesy se dočistí čistým lihem. Jak dostat prach z klávesnice? Stlačený vzduch (nebo vysavač)

Ten je určený přímo pro vyfoukávání prachu a dalších nečistot z hůře přístupných míst. Jinými slovy je pro vaši klávesnici jako dělaný. Speciální lahvičku koupíte na Aukru od 78 Kč. Pokud se vám nechce utrácet, můžete zkusit, co dokáže vysavač.

Tak jak umit klavesnici?

Hadřík s kapkou saponátu

Není univerzálnějšího pomocníka než kvalitní přípravek na mytí nádobí. Dobře poslouží i při čištění klávesnice. Pokud vám jde primárně o zbavení se nečistot, které se objevují na jednotlivých klávesách, stačí pouze trochu namočit hadřík a velmi pečlivě stírat klávesu po klávese.
Jak na zpomaleny notebook? pomalý notebook

  1. Obyčejný restart.
  2. Aktualizujte.
  3. Zkontrolujte počítač na přítomnost malware.
  4. Odinstalujte antivir.
  5. Odinstalujte zbytečné aplikace.

Jak vyčistit a zrychlit notebook?

Jak zrychlit počítač?

  1. Vyčistěte paměť RAM. Ke zvýšení rychlosti výrazně pomůže vyčištění operační paměti RAM.
  2. Odstraňte nepoužívané programy. Po delší době používání se v počítači nahromadí mnoho programů, které nepoužíváte.
  3. Vyčištění disku.
  4. Defragmentace disku.
  5. Zaměřte se na internetový prohlížeč
  6. Výměna komponent.
Jak profouknout notebook? Pokud máte obavy, že byste rozebrat notebook nezvládli nebo si jej při tom poškodili (Jak rozebrat notebook), tak můžete alespoň profouknout chladič a prostor u ventilátoru stlačeným vzduchem. Například: CLEAN IT stlačený vzduch 400ml. Použijete tedy sprej se stlačeným vzduchem.

Proč čistit notebook?

Notebooky jsou na zanášení prachem náchylnější než stolní počítače. Zároveň jim zanesené chlazení škodí v mnohem větší míře. Systém chlazení u notebooků má malé rozměry a relativně menší výkon.

By Nashbar

Jak vybrat reproduktor Bluetooth? :: Jak udělat Příkazový řádek?
Užitečné odkazy