Domovská stránka > J > Jak Si Vyčistit Mobil?

Jak si vyčistit mobil?

S postupem času se začne usazovat špína po okrajích tlačítek, které pak mohou hůře reagovat na dotyk. Dopřejte proto pravidelnou očistu i jim – stačí jen vypnout telefon a tlačítko důkladně vyčistit kouskem vaty nebo tyčinkou na čištění uší namočenou ve vodě či isopropylalkoholu, který rozpustí veškeré nečistoty.

Přečtěte si více

Jaké jsou antivirové programy?

Antivirové programy – osvědčení distributoři

  • Antivirové programy ESET NOD32.
  • Antivirové programy Bitdefender.
  • Antivirové programy AVG.
  • Antivirové programy Avast.
  • Antivirové programy F-SECURE.
  • Antivirové programy SPAMfighter.
Jaký antivir pro tablet? Bez antiviru ani ránu?Dobře, ale zadarmo!
  • (Free+) Avast Antivirus & Security. Avast Software.
  • (Free+) AVG AntiVirus & Security. AVG Mobile.
  • (Free) Antivirus & Mobile Security. TrustGo Team.
  • (Free) Bitdefender Antivirus. Bitdefender.

Jak ochránit telefon před viry?

Pár tipů na závěr

  1. Myjte si důkladně ruce.
  2. Před čištěním telefon vypněte.
  3. Využijte přípravky s obsahem alkoholu.
  4. Nepůjčujte telefon na potkání
  5. Při dezinfekci buďte důslední
Co je Totál av? O Total AV VS Avast

TotalAV je plně vybavená antivirová softwarová sada s mnoha funkcemi, která je navržena tak, aby aktivně skenovala malware a zabránila stahování veškerého příchozího malwaru do počítače. Je kompatibilní s Windows, iOS a Andriod.

Co to je antivirový program?

Pojem "antivirus" používáme pro označení i těch nejpokročilejších bezpečnostních řešení. Antivirus dnes chrání uživatele nejen před jednoduchými viry ale i před hrozbami, které jsou mnohem sofistikovanější. Antivirové programy nedetekují jen škodlivý kód, ale také aplikace, které mohou představovat nebezpečí. Kdo koupil Avast? Česká antivirová firma Avast posílí v segmentu ochrany digitální identity, koupí americkou společnost Evernym, která bojuje proti krádežím účtů a online podvodům.

Můžete se také zeptat, co je antivirus b?

Antivirus B uleví firmám, které nemůžou fungovat naplno, protože mají významný počet zaměstnanců na ošetřovném nebo v karanténě, mají omezené vstupy nezbytné k jejich činnosti (například z důvodu pandemie chybí nějaká součástka, ze které firma vyrábí svůj produkt), nebo je z důvodu pandemie omezená poptávka po službách Jak zapnout Webový štít? Otevřete obrazovku nastavení všech základních štítů a přejděte k možnosti Nastavte štít. Vyberte kartu Webový štít a poté volitelně zaškrtněte (zapněte) následující nastavení, případně jejich zaškrtnutí zrušte (vypněte je): Zapnout Webový štít: Blokuje webové útoky a nebezpečné stahované soubory.

Jak vypnout antimalware?

Pravým myšítkem klikněte do prostoru v pravém sloupci a v kontextovém menu vyberte Nový a klikněte na Hodnota DWORD. Dvojklikem nově vytvořenou hodnotu otevřete a pojmenujte ji DisableAntiSpyware. Její hodnotu pak nastavte na 1 čímž Windows Defender deaktivujete.

By Galer Paulo

Jak znovu aktivovat Windows 10? :: Jak nainstalovat Avast do mobilu?
Užitečné odkazy