Domovská stránka > C > Co By Měl Mít Dobrý Notebook?

Co by měl mít dobrý notebook?

Ceny i výkon jednotlivých typů notebooků se výrazně liší. Technické parametry jsou pro vás důležité, pokud od notebooku očekáváte pořádný výkon, který zvládne náročné grafické programy nebo nejnovější hry. Pracovní notebook by měl mít kvalitní podsvícenou klávesnici a dostatečně velký touchpad s podporou gest.

Přečtěte si více

Jak vybrat notebook 2021?

Naše tipy pro výběr domácího notebooku

  1. První, podle čeho byste měli notebook vybírat, je úhlopříčka obrazovky.
  2. Po stránce výkonu je v rámci domácího nasazení celkem jedno, zda si vyberete notebook s procesorem od Intelu, nebo od AMD.
Jak vybrat notebook 2v1? Při výběru flexibilního notebooku 2v1 pak rozhodně věnujte zvýšenou pozornost velikosti operační paměti. Za naprosté minimum se považují 4 GB RAM, ovšem pro efektivní práci raději zvolte notebooky vybavené operační pamětí o velikosti 8 GB nebo více RAM.

Na co si dát pozor při koupi notebooku?

Co hlídat

  1. Z mechanických částí zkontrolujte klouby displeje a displej samotný.
  2. Plasty mohou různě povrzávat a vykazovat vůle už při koupi, nečekejte proto perfektní stav ani u notebooků starých teprve pár měsíců.
  3. Nepočítejte s dlouhou výdrží baterie, bude nejspíše na odpis už u dvouletých kousků.
Pokud jde o to, jak vybrat notebook na grafiku? vyplatí opravdu široká obrazovka. Výkon - minimálně 6-jádrový procesor, 16 a více GB RAM, optimální frekvence 144 Hz. Pevné disky - ideálně SSD i HDD s 1 TB a 5 400 ot/min. Výdrž baterie - alespoň 60 Wh.

Jak si vybrat notebook?

Pokud používáte náročnější programy nebo více programů současně, doporučujeme alespoň 8 GB RAM. Hraní náročných počítačových her často vyžaduje i více než 8 GB RAM, pro maximální výkon v každé hře doporučujeme alespoň 16 GB. Nejvýkonnější profesionální a herní notebooky mohou mít až 64 GB operační paměti. Jak vybrat Kancelarsky notebook? Dobrý kancelářský notebook by měl mít 15,6" displej (dostatečně velká pracovní plocha a zároveň dobrá přenositelnost), pohodlnou klávesnici s numerickým blokem a dlouhou výdrž na baterii.

Jak vybrat netbook?

Základním kritériem při výběru moderního netbooku je především úhlopříčka displeje, od kterého se odvíjí celková velikost mini notebooku. Na výběr máte zpravidla obrazovky o velikosti 10 až 12 palců. U takto malých displejů se nejčastěji setkáte s HD 720p a Full HD 1080p rozlišením o poměru stran 16:9. A další otázka, jaký levný herní notebook? Nejlevnější herní notebook

Mezi nejlevnějšími herními notebooky je výbornou volbou Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200R6CK. A to hlavně díky skvělému poměru cena / výkon. Za zhruba 18 000 Kč totiž obdržíte novou generaci povedeného procesoru AMD Ryzen 5 5600H a grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 1650.

Jaký herní notebook do 25000?

Tento notebook má tedy kromě lákavého vzhledu i uvnitř vše na svém místě a ve stručnosti řečeno se jedná se o velmi výhodný herní stroj!

  • Asus TUF Gaming FX505DU-BQ151T.
  • HP Pavilion Gaming 15-dk0008nc 7GN89EA.
  • Dell G3 15 Gaming N-3590-N2-516K.
  • Dell G3 15 Gaming N-3590-N2-516W.
  • Asus ROG Strix G G731GT-AU041T.

By Quinlan Dehghani

Jaký počítač pro střih videa? :: Na co si dát pozor při koupi notebooku?
Užitečné odkazy