Domovská stránka > J > Jak Naladit Dvb-T2 Přes Set-Top Box?

Jak naladit DVB-T2 přes set-top box?

Set-top-box následně “vysílá” analogový televizní signál přímo do vaší televize na předem zvoleném kanále (obvykle 9. kanál). Po úspěšném propojení set-top-boxu pomocí anténního kabelu jej zapněte a následně spustite nejprve automatické prohledání všech programů na vaší televizi nebo signál vyhledejte ručně.

Přečtěte si více

Jaký koaxiální kabel k satelitu?

Pro rozvod satelitního signálu bychom měli volit pouze kabely vyšších průměrů. Útlum koaxiálního kabelu totiž roste s frekvencí, a zatímco v pásmu rozhlasu kolem 100 MHz nám při použití 100 m kabelu signál zeslábne o jednotky dB, v pásmu UHF už je to kolem 15–20 dB a v pásmu satelitních rozvodů ještě mnohem více. Kolik stojí metr koaxiálního kabelu?

Cena s DPH10.00 Kč
Koncová cena12.10 Kč
Cena bez DPH8.30 Kč
Koupit

A další otázka, jak spojit dva koaxiální kabely?

u F stačí očesat a "našroubovat" u klasických konektorů, se ten rozebere(rozšroubuje) střední vodič se přitáhne šroubkem a konektor se zase sešroubuje dohromady. Jak zapojit set-top box UPC? Propojte set-top box a TV přijímač přiloženým Scart kabelem. Zapojte set-top box do elektrické sítě a přepněte síťový vypínač na zadní straně do polohy „ON“. 1. Do horního otvoru pod dvířky v levé části set-top boxu vložte Smart kartu (čipem nahoru a dopředu).

Lidé se také ptají, co delat kdyz je set-top box v rezimu offline?

Vytáhněte ze set-top boxu síťový kabel a odpojte ho od elektřiny na pár desítek sekund. Stejně to udělejte u svého modemu a znovu pak vyzkoušejte kvalitu TV vysílání. Buďte trpěliví, načtení všech informací do set-top boxu může po jeho novém zapnutí a připojení k internetu chvíli trvat. Co znamená set-top box není Inicializován? V případě nepodařené aktualizace set-top boxu se vám zobrazí informační zpráva ve znění, že se aktualizace softwaru nezdařila nebo selhala. V takovém případě prosím zkontrolujte: Zda je vaše připojení na internet funkční. Doporučujeme provést restart (vypnutí a zapnutí) vašeho modemu a následně také set-top boxu.

Jak resetovat set-top box od O2?

Na dálkovém ovladači od set-top boxu stiskněte současně tlačítka VOL „+“ a „–“. Na obrazovce televize se zobrazí dotaz: „Skutečně si přejete obnovit tovární nastavení? “ Potvrďte tlačítkem „OK“ na dálkovém ovladači, nebo počkejte až skončí odpočet. Jak připojit set-top box k internetu? Instalace set-top boxu přes Wi‑Fi

  1. Pomocí šipek nahoru/dolu vyberte „Bezdrátové připojení (Wi‑Fi)“ a potvrďte tlačítkem „OK“ na dálkovém ovladači.
  2. Vyberte vyhledání bezdrátové sítě „Automaticky“ a potvrďte tlačítkem „OK“ na dálkovém ovladači.
  3. Vyberte název Wi‑Fi sítě a potvrďte tlačítkem „OK“ na dálkovém ovladači.

Když to vezmeme v úvahu, jak zapojit modem od o2?

Připravte si bílý kabel, který jste dostali v krabici společně s modemem. Jeden konec bílého kabelu zapojte do telefonní zásuvky ve zdi. Druhý konec bílého kabelu zapojte do modemu, do šedého vstupu „DSL“ na zadní straně. Kulatý konec napájecího adaptéru (trafa) od modemu zapojte do vstupu označeného „Power“.

By Tager Grainger

Jak vybrat optický kabel? :: Jaký kabel k set-top boxu?
Užitečné odkazy