Domovská stránka > J > Jak Funguje Google Tv?

Jak funguje Google TV?

Aplikace Google TV používá stejný profil a údaje jako Filmy a televize Google Play. Domovská stránka a stránka Pro vás: Doporučení založená na tom, co sledujete, a na streamovacích službách, které si přidáte do účtu. Obchod: Filmy a pořady, které si můžete vypůjčit nebo zakoupit.

Přečtěte si více

Jak sledovat TV v Android TV?

Do vaší chytré televize si stačí připojit internetový kabel, stáhnout naši aplikaci SledovaniTV a můžete sledovat své oblíbené pořady online až ve 4K kvalitě. Aplikace je dostupná pro televize značky Samsung, LG, TCL, Panasonic, Hisense, televize s operačním systémem AndroidTV a televize vyrobené výrobcem Vestel. Jak nainstalovat Chrome do Android TV? Přes prohlížeč přímo v Android TV

soubor Google Chrome do Android TV. Buď si jej můžete stáhnout přes nějaký prohlížeč (třeba zmiňovaný Puffin Browser) přímo do televize či Android TV boxu a následně soubor vyhledat přes nějaký prohlížeč souborů (třeba File Commander) a nainstalovat.

Jak nainstalovat aplikace na Smart TV?

Postup instalace aplikace

Spusťte na televizi Smart Hub stisknutím barevného tlačítka na dálkovém ovladači. Šipkami zvolte aplikaci Samsung Apps a spusťte ji. Zvolte tlačítko Stáhnout. Aplikace se nyní nachází na Smart Hubu na obrazovce Další aplikace.
Jak používat chytrou televizí? Smart TV od Samsungu tak dokáže reagovat na jednoduché slovní povely, aniž by divák musel používat dálkový ovladač, případně reaguje na gesta rukou, takže stačí prstem naznačit, kterou aplikaci na obrazovce chcete spustit, a televizor to učiní – opět se přitom nemusíte televizoru ani dálkového ovládání ani dotknout.

Jak se ovlada Smart TV?

Jak ovládat Android TV telefonem?

  1. Stáhněte si aplikaci Android TV Remote Control (můžete jednoduše kliknout i na ikonu výše)
  2. Jakmile ji nainstalujete, máte dvě možnosti spojení s konkrétním Android TV zařízením.
  3. Po úspěšném připojení v aplikaci vyberete dané televizní zařízení
  4. Můžete začít virtuální ovladač používat.
Také, co to znamená smart? SMART – zkratka pro „Self-Monitoring Analysis And Reporting Technology“. Používá se k ochraně a předcházení chybám pevných disků. SMART technologie sleduje a analyzuje pevné disky, pak kontroluje jejich stav, a umožňuje zjistit, jestli vznikly nějaké problémy.

Co je saphi?

Operační systém Saphi, poháněný čtyřjádrovým procesorem, nabízí intuitivní ovládání a základní chytré funkce, jako je stahování aplikací z nabídky Philips Smart TV nebo streamování obsahu z Youtube, Netflixu či dalších služeb. Rychlé zrcadlení obsahu z mobilního telefonu nebo tabletu zajišťuje funkce Miracast. Co je Vidaa? Chytrá televize neboli Smart TV nabízí svým uživatelům možnost propojení televizní zábavy se světem internetu. Prohlížení webových stránek, přehrávání videí skrze aplikaci Youtube či sledování oblíbených filmů a seriálů na Netflixu a HBO GO bez rušivých reklam?

Jaký operační systém TV?

V zásadě se ale můžete setkat se čtyřmi: Samsung má vlastní operační systém Tizen, LG používá WebOS, Panasonic má operační systém My Home Screen a Sony s Philipsem a několika menšími značkami využívají Android TV.

By Baptlsta

Jak oživit starý notebook? :: Co je za nekonečnem?
Užitečné odkazy