Domovská stránka > J > Jak Vybrat Pouzdro Na Mobil?

Jak vybrat pouzdro na mobil?

Doporučujeme: Boční strany krytu mírně přesahují přes okraj displeje, a proto doporučujeme používat pouze rovná tvrzená skla. 3D a 5D skla, která jsou zaoblená a pokrývají celou plochu displeje telefonu, by tyto kryty mohly nadzvedávat. Chci si vybrat super skleněný GLASS kryt na můj typ mobilu ZDE.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, co znamená flipove pouzdro?

Flipové (někdy zvané peněženkové nebo knížkové) pouzdro je jednou ze dvou možností pro ochranu vašeho mobilního telefonu. Oproti zadním krytům chrání kromě zadní strany také displej před případným poškrábáním. Proto má peněženkové pouzdro jinou konstrukci a během používání je nutné ho otevírat jako knížku. Také, jak nosit mobilní telefon? Pouzdro na paži

To dnes patří mezi nejpoužívanější a nejoblíbenější varianty uložení mobilního telefonu. Vzhledem k poloze výše směrem k ramenům není vliv jednostranného zatížení tak velký jako v případě nošení telefonu v ruce, ale i tak vám radíme pouzdra spíše nepoužívat.

Co to je TPU kryt?

Existují i kryty z termoplastické polyuretanu (TPU). TPU kryty nabízejí zpravidla lepší vlastnosti, jsou flexibilnější, než kryty z tvrzeného plastu, a odolné proti prasknutí. Nejsou však tak tvárné, jako silikonové kryty. Nevýhodou těchto pouzder, jak silikonových, tak i TPU je, že se po určité době špiní. Jak vybrat obal na iphone? Naprostým základem, co se tedy ochrany týče, jsou ochranná skla. Ty patří mezi věci, které si uživatelé k novým zařízení kupují jako první. Z vlastní zkušenosti vám mohu říci, že všechna ochranná skla doopravdy nejsou stejná.

Jak nasadit obal na mobil?

Silikonové pouzdro nasazujte na zadní stranu od té části, kde je umístěný fotoaparát a blesk. Jen tak bude možné kryt správně zaklapnout a jednotlivé výřezy budou sedět. Potom pomalu stiskněte obal prsty tak, aby co nejlépe k telefonu přiléhal. Nakonec se ujistěte, že na přední i zadní straně všechno sedí tak, jak má. Tak jak se vyrábí obaly na mobil? Výroba obalu na mobilní telefon probíhá prostřednictvím přesně naprogramovaných pohybů. Precizními pohyby přesně tvaruje podobu obalu. Velmi užitečné je souběžné odsávání pilin, bez ohledu na materiál, čímž zabraňuje vzniku nečistot a nepřesností během výroby.

Jak nastavit flip pouzdro Xiaomi?

Pokud vím žádná app není potřeba instalovat, pro využití funkce je přímo v Nastavení – Zamykací obrazovka – Rozšířené nastavení – Režim zakrytí displeje. Tam vybrat položku Kryt s okynkem. Jaký obal na iPhone 13 Mini? bumpery, které nabízíme v samostatné kategorii. S modely 5S si uživatelé oblíbili minimalistické kryty nasazované ze zadní strany telefonu. Takové kryty téměř nenarušují vzhled telefonu, chrání však jen jeho zadní stranu (řešením je ochranná fólie na iPhone 13 mini) proti drobným rýhám a pádům z menších výšek.

A další otázka, jaký kryt na iphone 12?

Nejlepší pouzdra a kryty pro iPhone 12

  • Skryté čiré pouzdro na telefon Ghostek pro iPhone 12.
  • Pouzdro Tech21 iPhone 12 Eco Art.
  • Celokožená peněženka Mujjo pro iPhone 12 a 12 Pro.
  • Pouzdro Speck Presidio2 Grip pro iPhone 12.
  • Pouzdro Totallee Super Thin iPhone 12.
  • Pouzdro Ringke Fusion No-Smudge pro iPhone 12.

By Polinski Skillan

Jaký je rozdíl mezi AVI a MKV? :: Jak vybrat magnet na magnet Fishing?
Užitečné odkazy