Domovská stránka > J > Jak Aktivovat Mobil?

Jak aktivovat mobil?

Sedni si na židli, polož si vypnutý telefon na stehna, displayem nahoru a home tlačítkem vpravo. Nyní polož levý ukazováček na sluchátko a pravý ukazováček na home tlačítko. Nyní 3x silně zakřič "TELEFONE AKTIVUJ SE!", telefon se zapne a bude aktivovaný.

Přečtěte si více

A další otázka, jak znovu aktivovat sim kartu o2?

Telefonicky – na lince Péče o zákazníky

Zavolejte zdarma na 800 02 02 02, naši operátoři vám SIM kartu odblokují.
Podle toho, jak aktivovat paušál? SIM karta s paušálem je tak chytrá, že se sama aktivuje maximálně do dvou pracovních dnů od doručení. Platí to pro SIM karty objednané přes Zákaznické centrum nebo přes eShop, které vám dovezl kurýr.

Co je potřeba k výměně SIM karty?

Pokud potřebujete menší SIM kartu, tedy microSIM nebo nanoSIM, můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv. Zmenšení SIM karty je zdarma. Jak získat nano SIM kartu Vodafone? Prodejna Vodafonu - SIM kartu vám zde vyměníme na počkání. Stačí znát administrátorské heslo a mít u sebe doklad totožnosti. Linka péče o zákazníky - výměnu SIM karty si můžete domluvit s operátorem na čísle *77 (ze sítě Vodafone) nebo 800 77 00 77 (při volání z jiné sítě). SIMka vám přijde poštou do 2 pracovních dnů.

Co dělat když nejde SIM karta?

V případě, že SIM karta nefunguje ani v jiném zařízení, ještě zkontrolujte, zda SIM karta nebo slot, do kterého ji vkládáte, nejsou nějak znečištěné. Pokud žádná z výše uvedených možností nepomohla, obraťte se na svého operátora. SIM kartu vám prověří a případně vymění. Také, jak aktivovat novou sim kartu? Jak aktivovat hlasovou SIM kartu?

  1. Nejprve vložte sim kartu do telefonu.
  2. Následně ji aktivujete snadno pomocí prvního hovoru.
  3. Od uskutečnění prvního hovoru vám operátor v prvních 4 hodinách postupně aktivuje roaming, internet v mobilu, MMS a další sjednané služby.
  4. Nyní již můžete telefonovat!

Podle toho, jak aktivovat sim kartu v zahranici?

Když si budete kupovat nové číslo u telefonního operátora nebo přecházet od stávajícího k novému, už nemusíte dostat plastovou kartičku, ale jednoduše si pomocí QR kódu naskenujete eSIM kartu do vašeho telefonu a je hotovo. Telefony s touto technologií jsou pak schopny využívat obě dvě SIM karty najednou. Jak odblokovat SIM kartu Sazkamobil? PUK kód naleznete po seškrábání bezpečnostní vrstvy na umělohmotné kartičce, který byl součástí balení vaší SIM karty nebo na stejném místě v Samoobsluze jako PIN kód. Pokud ani PUK nezafunguje, obraťte se na naše Zákaznické centrum 799 505 505 (Po-Pá 8-17).

Pokud jde o to, jak registrovat sim kartu?

Pořídili jste si novou SIM kartu a poté, co jste ji vložili do svého telefonu, se vám na displeji objeví „Chyba registrace SIM karty“? V tom případě si nejprve opište na papír sériové číslo nové SIM a následně zavolejte z druhého telefonu svému mobilnímu operátorovi. Novou SIM je totiž třeba nejprve aktivovat.

By Hashim

Jak zapnout klávesnici na notebooku? :: Jak aktivovat SIM kartu v telefonu?
Užitečné odkazy