Domovská stránka > K > Kdy Prijde Na Trh Nový Iphone?

Kdy prijde na trh nový iPhone?

K představení by mělo dojít někdy mezi zářím a říjnem 2022, přičemž datum, kdy vyjde iPhone pro rok 2022 na trh, i ten český, je zatím zahaleno tajemstvím. Pokud vše půjde podle plánu, do konce října 2022 se iPhony začnou vyhřívat na plutech obchodů.

Přečtěte si více

Tak proč nejsou iphone 13?

Americká technologická společnost Apple pravděpodobně sníží produkci chytrých telefonů nové generace iPhone 13 kvůli celosvětovému nedostatku čipů. Vyrobeno by mohlo být až o deset milionů zařízení z této řady méně. Informovala o tom v úterý agentura Bloomberg s odvoláním na obeznámené zdroje. Jak dlouho se ceka na iPhone? Taková situace tu už dlouho nebyla. Pokud si chcete pořídit iPhone 13, tak najdete v českých obchodech jen zbytky. Barvu a model si nevyberete.

Kdy bude Apple Keynote 2022?

let minulého století, kdy sloužila hlavně jako místo setkání vývojářů pro Macintosh. Jablečný gigant ji od nepaměti pořádá v létě, konkrétně v červnu, a letos tomu nebude jinak – WWDC 2022 bude probíhat od 6. do 10. června. Jak dlouho se čeká na iPhone 13? Klasický iPhone 13 (mini) vám Apple při objednání nyní doručí zhruba mezi 6. –8. prosincem, na iPhone 13 Pro (Max) si bohužel musíte počkat až do 17. prosince, což je ale stále s dostatečným předstihem před Štědrým dnem.

Jak dlouho budu cekat na iPhone 13 pro?

Kvůli vašemu váhání vás totiž čeká minimálně měsíc dlouhé čekání na dodávku telefonu. Novinek je totiž stejně jako v předešlých letech extrémní nedostatek, od čehož se odvíjí právě dlouhé dodací doby. Lidé se také ptají, kdy budou iphony skladem? V pátek 17. září společnost Apple aktualizovala nabídku svých chytrých telefonů, kdy se v předprodeji objevily modely iPhone 13 mini, iPhone 13 a iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max.

Kdy bude nový iPhone 2022?

Včera představený iPhone SE (2022) zůstává navzdory nejrůznějším spekulacím o tom, jak by mohl Apple aktualizovat již pěknou řádku let starý design (zmenšit rámečky, zvětšit displej) věrný svému předchůdci , který je zase designem i rozměry identický s iPhonem 8. Kolik bude stát iPhone se 2022? Varianta se 128GB pamětí vyjde na 13 990 Kč a nejvyšší verze s pamětí 256 GB bude stát 16 990 Kč. Všechny ceny jsou o 500 korun nižší, než za kolik se začal prodávat iPhone SE 2020, tedy minulá generace. Tu dnes už přímo u Applu nekoupíte, ale u obchodníků k dispozici samozřejmě stále je.

Jaký iPhone koupit v roce 2022?

Apple iPhone SE 2022

  • Jedná se o nejlevnější iPhone v nabídce Applu.
  • Nabízí velmi dobrý výkon.
  • Drží se spolehlivého Touch ID.

By Aubree Halvorsen

Kdy vyjde se3? :: Jaký je rozdíl mezi Windows 10 a Windows 11?
Užitečné odkazy