Domovská stránka > C > Co Je To Antivir?

Co je to antivir?

Pojem "antivirus" používáme pro označení i těch nejpokročilejších bezpečnostních řešení. Antivirus dnes chrání uživatele nejen před jednoduchými viry ale i před hrozbami, které jsou mnohem sofistikovanější. Antivirové programy nedetekují jen škodlivý kód, ale také aplikace, které mohou představovat nebezpečí.

Přečtěte si více

Co kdyz otevru vir?

Odstranění viru Facebook Message ze zařízení

Chcete-li odstranit virus Facebook Message, doporučujeme zkontrolovat počítač pomocí programuReimage, SpyHunter 5 nebo Malwarebytes. Můžete použít jiný bezpečnostní software. Nezapomeňte však preferovaný program aktualizovat.
Také, jak se chranit před malwarem? Použití antimalwarové aplikace – Instalace antimalwarové aplikace a jejím udržování v aktualizovaném stavu může pomoct chránit počítač před viry a jiným malwarem (škodlivý software).

Když to vezmeme v úvahu, jak se zbavit poshukach?

ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd. Lidé se také ptají, jak poznam že mám v iphone vir? Jak poznat, že je iPhone hacknutý: 5 příznaků, nad kterými byste neměli mávnout rukou

  1. Zpomalení výkonu a nižší výdrž
  2. Vypínání aplikací či restartování zařízení
  3. Stažení zavirované aplikace.
  4. Zvláštní zvuky při telefonování
  5. Změny na účtě

Pokud jde o to, co je macroviruses a jak se šíří?

Makrovirus (angl. macro virus) = počítačový virus napsaný v makrojazyce (např. ve Visual Basicu) a šířící se v dokumentech, které obsahují makra - dokumenty MS Wordu, MS Excelu aj. Pro svou aktivaci nejčastěji využívají napadení souborů, které obsahují prostředím spouštěná makra. Jak se vytváří makro? Jak na to?

  1. Na kartě Vývojář klikněte na Zaznamenat makro.
  2. Volitelně můžete do pole Název makra zadat název makra, do pole Klávesová zkratka zadat klávesovou zkratku a popis do pole Popis a potom kliknutím na OK zahájit nahrávání.

Co je to Macro?

Makro (od „macroinstruction“ z řeckého slova „μακρό“ – „velké“ nebo „daleko“) je v informatice definice pravidla, jak bude vstupní posloupnost transformována na výstupní posloupnost (znaků, akcí, výpočtů a podobně). Co to je spyware? Spyware je typ malware, který je velice obtížné odhalit. Skrytě sbírá informace o vašem chování na internetu, historii prohlížených stránek nebo jiné osobní údaje (například čísla kreditních karet). Často také posílá bez vašeho vědomí tyto informace přes internet třetím stranám.

Také, jak zjistím že mi leze do mobilu?

Pokud máte podezření, že se někdo pokouší dostat do vašeho mobilu, tak si jej můžete vyfotit jednoduchou aplikací Intruder Selfie. Tu lze stáhnout zdarma z Obchodu Play pro mobily s Androidem.

By Mil

Kdy má vychazet nový iPhone? :: Co je to Helios Orange?
Užitečné odkazy