Domovská stránka > J > Jak Dočasně Vypnout Antivir?

Jak dočasně vypnout antivir?

Vyberte Start a zadejte "Zabezpečení Windows" a vyhledejte ji. Ve výsledcích hledání vyberte aplikaci Zabezpečení Windows, přejděte na Ochrana před viry & hrozby a v části Nastavení ochrany před & viry vyberte Spravovat nastavení. Možnost Ochrana v reálném čase přepněte do polohy Vypnuto.

Přečtěte si více

Jak odinstalovat Avast z mobilu?

Odinstalace přes nastavení zařízení

  1. Otevřete Nastavení zařízení a vyberte možnost Aplikace.
  2. Vyberte Avast Mobile Security.
  3. Vyberte možnost Odinstalovat.
  4. Pokud se zobrazí výzva, klepněte na možnost Deaktivovat a odinstalovat.
  5. Klepnutím na tlačítko OK potvrďte odinstalaci.
Jak na chvíli vypnout Mcafee? Na obrazovce Domovská stránka klepněte na položku Brána firewall. Klepněte na položku Nastavení. Klepněte na tlačítko Vypnout. V potvrzovacím okně určete dobu opětovného spuštění programu Personal Firewall klepnutím na šipku vedle položky Kdy chcete bránu firewall opět zapnout?.

Jak kompletně odinstalovat Avast?

Odinstalace přes nabídku Start ve Windows

  1. Ve Windows klikněte pravým tlačítkem na tlačítko Start a ze zobrazené nabídky vyberte možnost Aplikace a funkce.
  2. Na levém panelu zkontrolujte, zda je vybrána možnost Aplikace a funkce, klikněte na položku Avast Free Antivirus a vyberte možnost Odinstalovat.
Jak vypnout oznámení Avast? Google Chrome
  1. Zvolte možnosti ⋮ Menu (tři tečky) ▸ Nastavení.
  2. Klikněte na možnost Ochrana soukromí a zabezpečení ▸ Nastavení webu.
  3. V části Obsah klikněte na JavaScript.
  4. U položky Weby mohou používat JavaScript klikněte na tlačítko Přidat.
  5. Zadejte [*.] avast.com a klikněte na tlačítko Přidat.

Jak opravit Avast?

Pravým tlačítkem klikněte na Avast Free Antivirus nebo Avast Premium Security a z rozevírací nabídky vyberte možnost Odinstalovat. Pokud se zobrazí dialogové okno Řízení uživatelských účtů s žádostí o povolení, klikněte na tlačítko Ano. Jakmile se zobrazí průvodce Instalace Avastu, klikněte na možnost Opravit. Jak se zbavit McAfee? Chcete-li svůj účet zrušit nebo máte-li jiné dotazy na naši podporu, navštivte stránku Kontaktujte nás společnosti McAfee, klikněte na kartu „Podpora“ a vyberte svoji „zemi“. Nechcete-li již dostávat marketingové informace, klikněte na odkaz pro odhlášení z odběru v e-mailové zprávě.

Jak se zbavit Windows Defender?

Odinstalovat Windows Defender běžným způsobem nelze. Windows Defender je prostě implementován ve Windows. Můžeme jej běžným způsobem pouze vypnout/deaktivovat. Jestliže si chceme nainstalovat do počítače jiný antivirový program: Který antivirový program vybrat, tak většinou je Windows Defender deaktivován automaticky. Pokud jde o to, jak nastavit windows defender? Vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Zabezpečení Windows a pak Ochrana před viry a hrozbami > Manage settings (Správa nastavení). (V předchozích verzích Windows 10 vyberte Ochrana před viry a hrozbami > Nastavení ochrany před viry a hrozbami.)

Jak odstranit Avast z Mac?

Odinstalace programu Avast Security z Macu:

  1. Otevřete uživatelské rozhraní Avast Security jedním z následujících způsobů:
  2. Zkontrolujte, zda je okno Avast Security aktivní, a poté na panelu nabídek klikněte na možnost Avast a vyberte možnost Odinstalovat Avast Security.
  3. Klikněte na tlačítko Odinstalovat.

By Ezana Fithian

Co je to McAfee? :: Jak se zbavit Microsoft Bing?
Užitečné odkazy