Domovská stránka > J > Jaký Antivir Nejméně Zatěžuje Počítač?

Jaký antivir nejméně zatěžuje počítač?

Speciálně na spotřebované systémové prostředky se totiž v jednom ze svých testů již několik let zaměřuje organizace AV-Comparatives. Ta na podzim vydala novou várku výsledků a z nich vyplývá, že nejlépe si vedly antiviry Avira a Eset a naopak, nejvíce vám systém zpomalí antivir Defender od Microsoftu a Lavasoft.

Přečtěte si více

Jak zabránit odesílání spamu?

Správným nastavením firewallu zamezíte odesílání spamu z počítače. Stačí ve firewallu vytvořit pravidlo, které bude upravovat SMTP komunikaci, tedy odesílání emailů. Co to je Spam? Co je to spam? Spam je nevyžádaná zpráva, která propaguje různé produkty a služby. Je to elektronická verze nevyžádané pošty.

Co dělá trojský kůň?

Jak funguje trojský kůň? Princip, na kterém funguje tento typ malware, je podobný jako v případě trojského koně známého ze starověkých bájí. Útočníci škodlivý kód různě maskují a zakrývají jeho skutečnou funkci. Zpravidla jej vkládají do jiných souborů či programů, které navenek působí legitimně. Jak poznat zavirovaný notebook? Jak poznat zavirované pc a notebook

  1. Antivir vám nahlásí podezřelou stránku, pokud na ni při surfování narazíte.
  2. Obvykle je počítač zpomalený
  3. Vyskakovací (pop-up) okna v internetovém prohlížeči (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Seznam)
  4. Stroj se restartuje, i když tento „příkaz“ sami nezadáte.

Co je to vir v počítači?

Počítačový virus je program nebo část kódu, která se spustí na vašem PC bez vašeho vědomí nebo svolení. Některé viry pouze znepříjemňují uživateli život. Většina virů je ale navržena tak, aby získala kontrolu nad napadeným systémem a prováděla destruktivní akce. Jak poznám že mám trojského koně? Neexistuje žádný lepší způsob, jak odhalit, odstranit nebo a předcházet nákaze Trojským koněm, než je použití antiviru s funkcí antitrojan. Nejlepším antivirem s integrovanou ochranou proti útoku trojským koněm je Avast.

Jak se čistí notebook?

Do teplé mýdlové vody ponořte utěrku. Poté z utěrky vytlačte většinu vody, tak aby z ní nic nekapalo. Vlhkou utěrkou otřete horní i spodní kryt notebooku. Dávejte si pozor hlavně na chladící otvory. Jak zkontrolovat počítač? Zkontrolovat výkon a stav zařízení v Zabezpečení Windows

  1. Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte Zabezpečení Windows a pak v seznamu výsledků vyberte odpovídající položku.
  2. Výběrem Výkon a stav zařízení zobrazíte sestavu o stavu.

Také, jak odvirovat windows 10?

Jak odvirovat počítač

  1. Předmluva.
  2. Kontrola běžících procesů - manuální odstranění
  3. Online antivirové programy.
  4. Klasické antivirové programy.
  5. Antišpehovací a antireklamní programy.
  6. Záchranné CD nebo flash disk s antivirem.
  7. Odvirování v jiném počítači.
  8. Oprava nebo reinstalace operačního systému.

By Bartholomeo Dinham

Jak zjistit malware v mobilu? :: Jak odstranit malware ze svého počítače?
Užitečné odkazy