Domovská stránka > J > Jak Pracovat Pro Fbi?

Jak pracovat pro FBI?

FBI

Základní kvalifikace, které se mají stát zvláštním agentem FBI, jsou přísné:

  1. Být americkým občanem.
  2. Musíte být ve věku mezi 23 a 36, pokud nehledáte výjimku pro veterána.
  3. Získejte bakalářský titul na akreditované čtyřleté vysoké škole.
  4. Mít platný státní řidičský průkaz.

Přečtěte si více

Kolik si vydělá FBI?

V průměru vydělá agent FBI každý rok jako počáteční plat přibližně 51 9200 USD. Když se v kanceláři umístíte na vyšším místě, váš plat se během prvních pěti let práce zvýší až na 78 680 USD ročně. Jak se stát agentem? Pokud chcete být oficiálním tajným agentem, pravděpodobně budete muset získat práci ve vládní organizaci. Existuje spousta kariérních možností, které můžete vyzkoušet, jako je Centrální zpravodajská agentura (CIA), ale agenti většinou pracují pro takzvané „tajné služby. “ Přihlášku najdete na webové stránce CIA.

Jak se stát agentem ČR?

Agentem (dle zákona osobou jednající ve prospěch BIS) může být pouze člověk starší 18 let. Nabídnout své služby může aktivně každý občan, v převážné většině případů si ale Služba vybírá své spolupracovníky sama. Agent je používán pro sběr informací výhradně z oblastí, kde BIS ze zákona působí. Kdo je to agent? Synonymem pro agenta může být např. „zástupce“, „jednatel“, „delegát“, „reprezentant“, „pověřenec“. Odtud agenti pojišťoven, cestovních kanceláří, agenti v šoubyznysu. Tajný agent je někdo, kdo svou činnost skrývá; nevykonává ji zjevným způsobem.

Jak funguje BIS?

Bezpečnostní informační služba (BIS) je česká ozbrojená zpravodajská služba s vnitřním polem působnosti (kontrarozvědka). Tento bezpečnostní sbor získává, shromažďuje a vyhodnocuje informace důležité pro bezpečnost, ochranu ústavního zřízení, demokratických principů a významných ekonomických zájmů České republiky. Jak se stát clenem tajné sluzby? Stačí vyplnit níže dotazník pro uchazeče a připojit k němu životopis a motivační dopis. Na základě těchto dokumentů budete zařazeni do prvního kola výběrového řízení. Práce pro zpravodajskou službu je specifická svým propojením obsahu pracovní náplně s posláním ochrany České republiky.

Co to znamená Estebak?

Státní bezpečnost (zkratka StB, hovorově estébáci, slovensky Štátna bezpečnosť, ŠtB) byla československá politická policie, zpravodajská služba, která byla ihned od svého vzniku v roce 1945 pod kontrolou KSČ, díky obsazení Ministerstva vnitra ministrem Václavem Noskem, a sloužila k ovládnutí mocenských pozic a Co znamená dvojity agent? Dvojitý agent je špión, který předstírá, že pracuje pro jednu stranu, zatímco ve skutečnosti pracuje pro stranu druhou. Například v minulosti takto někteří agenti KGB pracovali ve skutečnosti pro FBI. KGB donášeli jen neužitečné zprávy, zatímco FBI přinášeli cenné tajné informace.

Když to vezmeme v úvahu, kdo je agent stb?

Agent Státní bezpečnosti, zkráceně agent StB, byl v komunistickém Československu tajný spolupracovník Státní bezpečnosti, který plnil úkoly při odhalování, dalším rozvoji a dokumentování protistátní trestné činnosti a úkoly, které měly zabránit takové trestné činnosti.

By Tarrsus Sission

Kdo zadává úkoly BIS? :: Co je to Social Media Marketing?
Užitečné odkazy