Domovská stránka > C > Co Znamená Licence Creative Commons Zkratka Cc )?

Co znamená licence Creative Commons zkratka CC )?

Creative Commons (CC, česky volně tvůrčí společenství) je americká nezisková organizace, která si za cíl klade rozšířit množství autorských děl dostupných veřejnosti k legálnímu využívání a sdílení.

Přečtěte si více

Co jsou Commons?

Wikimedia Commons (zkráceně jen Commons) je projekt nadace Wikimedia, který slouží jako organizované centrální úložiště licenčně volných fotografií, videa, ilustrací, zvuků a dalšího multimediálního obsahu. Tyto soubory jsou zároveň přístupné ze všech projektů Wikimedia Foundation ze všech jazykových verzí. Co to je aplikační software? Aplikační software (zkráceně aplikace, slangově apka nebo appka) je v informatice programové vybavení počítače (tj. software), které umožňuje provádět nějakou užitečnou činnost (řešení konkrétního problému, interaktivní tvorbu uživatele – např. textový procesor apod.).

Pokud jde o to, kdy vznikaly první programy?

První počítačový program napsala Lovelaceová v letech 1842 a 1843. Když to vezmeme v úvahu, jak vznikl software? Hraběnka programátorka. V roce 1834 přišel Charles Babbage, anglický matematik a filozof, s myšlenkou sestrojení programovatelného počítače, ke kterému ho inspiroval tkalcovský stroj. Tuto myšlenku proměnil v čin a v roce 1834 uvedl analytický stroj, který je považován za první koncept počítače.

A další otázka, co je to fpp licence?

FPP licence tě opravňuje licenci přenést na jiný počítač, ne ji provozovat na více počítačích. Takže ano, měl by jsi ji na původním počítači odinstalovat. Jakou licenci Windows koupit? Pokud chcete počítač hlavně na hraní nebo na běžné domácí použití, bohatě vám postačí varianta Windows 10 HOME. Pro firemní nasazení doporučujeme operační systém Windows 10 PRO, který vám nabídne další profesionální nástroje, jako například: podpora virtualizace HyperV.

Co je to Creative Commons?

Licence Creative Commons nabízejí autorům obsahu standardní způsob, jak někomu jinému udělit oprávnění k použití jejich díla. YouTube umožňuje autorům, aby svá videa označili licencí Creative Commons (CC BY). Když to vezmeme v úvahu, co je edu licence? Použití těchto licencí je vázáno pouze na výukové účely v rámci školy - v žádném případě je nelze používat na komerční činnost. EDU licence nejsou určeny pro individuální instalace na soukromé počítače učitelů nebo studentů. K tomuto účelu slouží speciální licence pro studenty a učitele.

Tak co je to komerční software?

Komerční software je takový software, který je šířen za úplatu. To znamená, že pokud produkt chcete používat, musíte za to tvůrci zaplatit. Takový software je obvykle možné používat jen dle omezení dané jeho licencí.

By Bank Bhakta

Co je to síť Gan? :: Co to je licence k programu?
Užitečné odkazy