Domovská stránka > C > Co Je Email Cz?

Co je email CZ?

Popis služby Email.cz

Server a Mobilní aplikace umožňuje Uživatelům přijímat a odesílat elektronickou poštu (dále jen „E-mail“ nebo „E-maily“) z uživatelem zaregistrované emailové adresy.

Přečtěte si více

Co je to email barva?

Email je odolná krycí nátěrová hmota, používaná pro ochranu a dekoraci ploch v interiéru i exteriéru. Podklad, například kovový nebo z měkkého dřeva, musí být zpravidla opatřen vrstvou základní barvy, na kterou se teprve aplikuje vrchní emailová vrstva. Hlavní složky jsou pigmenty (barvivo), plnidlo a pojivo. Jak poslat email v příloze? Přeposlání e-mailu v příloze

  1. Na počítači přejděte do Gmailu.
  2. Vyberte požadované e-maily.
  3. Klikněte na ikonu možností Přeposlat jako přílohu.
  4. Do pole Komu zadejte příjemce. Příjemce můžete zadat také do polí Kopie a Skrytá kopie.
  5. Přidejte předmět.
  6. Napište text zprávy.
  7. Dole klikněte na Odeslat.

Kolik projde emailem?

Obecně se dá říci, že za maximální bezpečnou velikost e-mailu je považováno 10MB. Tyto limity mohou uživatele mást, protože kódování MIME má až 30% režii – a proto se soubor, který na pevném disku zabírá 20 MB, jako příloha nevejde do limitu 25MB. Jak velká může být Příloha emailu? Maximální celková velikost přílohy, kterou lze připojit ke zprávě na Seznam Emailu, může být 50 MB. Při přikládání příloh ke zprávě je ovšem vždy nutné počítat s tím, že výsledná zpráva bude přibližně o třetinu větší, než jsou všechny přikládané soubory.

Jak zjistit odesilatele mailu?

Chcete-li zjistit adresu IP odesílatele z příchozího e-mailu v aplikaci Outlook, postupujte takto:

  1. Dvojitým kliknutím otevřete zadaný e-mail, jehož IP adresu odesílatele najdete.
  2. V okně Zpráva klikněte na ukotvení v Tagy skupina na Zpráva na kartě otevřete dialogové okno Vlastnosti.
Jak zobrazit hlavičku mailu? Klikněte na e-mail, jehož záhlaví chcete zobrazit, aby se otevřel v okně pod vaší doručenou poštou. Klikněte pravým tlačítkem na tělo e-mailu. Klikněte na Zobrazit celou hlavičku i zprávu.

Jak zjistit odkud byl odeslán email?

Obdrželi jste e-mail a chcete zjistit, odkud přišel. Na první pohled se to zdá nemožné. Existuje pouze e-mailová adresa, která by mohla pocházet odkudkoli na světě. Neexistuje razítko, poštovní známka ani adresa pro návrat, jako je poštovní zásilka. Jak vyhledat Gmail? Jak vyhledávat

  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Do vyhledávacího pole nahoře na stránce napište, co hledáte.
  3. Stiskněte klávesu Enter. Zobrazí se seznam e-mailů.
  4. Pokud chcete vyhledávání dál upřesnit, použijte filtry, které najdete pod vyhledávacím polem, případně operátory přímo ve vyhledávacím poli.

Jak nahlédnout do transparentního účtu?

Pro lepší a snadnější orientaci v seznamu transparentních účtů můžete využít vyhledávání podle názvu majitele nebo čísla transparentního účtu. Transparentní účet si prohlédnete stisknutím odkazu prohlédni účet.

By Avrit Dunaway

Jak zvýšit svou energii? :: Jaký je rozdíl mezi pirátem a Korzárem?
Užitečné odkazy