Domovská stránka > J > Jaký Jsou Sprostý Slova?

Jaký jsou sprostý slova?

10 sprostých slov, která pomalu mizí z našich slovníků

  1. Pičifuk.
  2. Senkruvna.
  3. Kundafáč
  4. Kundivál.
  5. Rozhoďnožka.
  6. Ludra.
  7. Buzerák.
  8. Úpépédékávé

Přečtěte si více

Co je Nejsprostejsi slovo?

Z obecných nadávek se nejvýše umístila známá zlá slovíčka “fuck”, “cunt” a “motherfucker”. Naopak další známé výrazy jako “bitch” či “shit” zdaleka tak nepohoršovaly. Pokud jde o to, jaké je nejdelší české slovo? Podle České databanky rekordů je nejdelším slovem »nejzdevětadevadesáteronásobitelnějšího«, které se skládá z 38 písmen. Slova »čtvrsmršť« či »čtvrtčtvrť« jsou složena jen z devíti, respektive deseti souhlásek. Ve světě nejznámější české slovo, které zdomácnělo ve všech světových jazycích, je »ROBOT«.

Tak co je to slovní zásoba?

Slovní zásoba (nebo také lexikum) představuje soubor všech slov a slovních spojení (lexikálních jednotek, lexémů), která se vyskytují v jednom konkrétním jazyce nebo která v daném jazyce zná jeden konkrétní jedinec (individuální slovní zásoba). Když to vezmeme v úvahu, co rikat místo sprostych slov? Například místo jednoho sprostého slova, které používáte každý den, si najděte několik zajímavějších popisných slov, která sprostá nejsou. Můžete si rozšiřovat slovní zásobu také tím, že budete více číst. Zapisujte si všechna zajímavá slova, která se vám zalíbí a snažte se je používat ve větách.

Co je to Minda?

Latinský název Minda má český význam 'zelenuška'. Lidé se také ptají, jak slušně nadávat? slušně nadávat

Jak jsme se učili slušně nadávat
Jazykčeština
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Tak jaké je nejkratší české slovo?

To pětatřicetipísmenové slovo je nejnezpravděpodobnostňovávatelnějšími a sto s šestatřiceti písmeny je nejnezdevětadevadesáteronásobitelnějšími." Jaký je nejdelší slovo na světě? Pokud bychom chemický strukturní název (IUPAC) titinu považovali za slovo, zřejmě by to bylo vůbec nejdelší známé slovo (má 189 819 písmen).

Jaké je nejdelší německé slovo?

Oficiálně nejdelším německým slovem, které ve slovníku Duden figuruje, je tak slovo o 36 písmenech: Kraftfahrzeug-Haftpflichtversicherung (povinné ručení motorových vozidel).

By Ashla Mubshshira

Co to slovo znamená? :: Jak se pripojit k modemu?
Užitečné odkazy