Domovská stránka > J > Jak Funguje Kontrola Plagiátorství?

Jak funguje kontrola plagiátorství?

Jak funguje nástroj pro kontrolu plagiátů? Náš nástroj pro kontrolu plagiátorství porovnává každý nahraný příspěvek s více než 14 biliony webových stránek, knih, článků, studentských prací a dalších materiálů. Aby bylo možné zkontrolovat práci, budete muset utratit kredity.

Přečtěte si více

Jak napsat diplomku rychle?

Obklopte se podobně naladěnými spolužáky, můžete si dát společnou výzvu, kolik a co napíšete za určitý čas apod. Takže rada třetí zní, začněte. Jedno jak, jedno kdy, ale hlavně začněte. Udělejte si plán, a i když se vám zdá, že máte fůru času, začněte ho pomalu ale jistě plnit. Jak funguje jako vejce vejci? Systém vyhledává podobnosti napříč sdílenou databází porovnávaných dokumentů, která zahrnuje vedle dokumentového serveru IS MU i závěrečné práce zapojených škol v systému Theses.cz, seminární a jiné práce v systému Odevzdej.cz, vědecké publikace v systému Repozitar.cz a další dokumenty v informačních systémech

Co zkontrolovat před odevzdáním bakalářské práce?

Toto si před odevzdáním závěrečné práce rozhodně zkontrolujte!

  • 1) Obsahuje práce všechno, co má?
  • 2) Dodrželi jste správný rozsah textu?
  • 3) Zvolili jste požadované číslování?
  • 4) Je obsah sestaven správně?
  • 5) Uvedli jste přesný název práce?
  • 6) Jsou literární zdroje bez chybičky?
Co se považuje za plagiátorství? Za plagiátorství lze považovat úmyslné kopírování cizího textu a jeho vydávání za vlastní, nedbalé nebo nepřesné citování použité literatury, opomenutí citace (byť neúmyslné) některého využitého zdroje. Při vytváření odborných textů v rámci studia je proto nezbytné seznámit se s pravidly citační a publikační etiky.

Může se také zeptat, co je kontrola turnitin?

Při odevzdání práce do úkolu v nástroji Turnitin se obvykle vytvoří zpráva o podobnosti, která uvádí výsledky porovnání textu odevzdané práce s cíli hledání, které jsou pro úkol vybrány. Jak dlouho trvá seminární práce? Seminární práce, na rozdíl od referátu, obvykle není určena k ústnímu přednesu, zato se vyžaduje splnění elementárních náležitostí odborného textu. Rozsah i forma seminárky se různí v závislosti na oboru, předmětu nebo požadavcích učitele. Maximální délka však zpravidla nepřesahuje 9000 znaků, tj. 5 normovaných stran.

Jak dlouho trvá napsat seminární práce?

Na úvod mám pro vás důležité upozornění – tento postup není 100%.

  • Pokud se chystáte napsat seminární práci z nuly na sto za jeden den, bude to většinou poznat, nebo to nestihnete.
  • Přestože tvrdím, že jde napsat seminárku za den, sám jsem tento semestr poznal, že se ten den může natáhnout i na dva měsíce.
V jakém čase psát diplomovou práci? Psát můžete klasicky v 1. osobě singuláru, anebo využijte tzv. autorský plurál (1. osoba množného čísla), což je u bakalářské a diplomové práce příhodnější.

Tak jak napsat bakalářskou práci za dva dny?

Stanovte si plán

Nejlépe vám pomůže, pokud si stanovíte nějaký plán (který poté samozřejmě budete dodržovat). Spočítejte si dny, které můžete psaní věnovat a vzhledem k požadovanému rozsahu si určete, kolik každý den musíte napsat. Započítejte také pár dní rezervu na závěrečnou kontrolu.

By Danieu

Co je soubor PPT? :: Jak dlouho se archivují diplomové práce?
Užitečné odkazy