Domovská stránka > J > Jak Dlouho Se Archivují Diplomové Práce?

Jak dlouho se archivují diplomové práce?

(4) Vysoká škola může odložit zveřejnění bakalářské, diplomové, disertační a rigorózní práce nebo jejich části, a to po dobu trvání překážky pro zveřejnění, nejdéle však na dobu 3 let.

Přečtěte si více

Jak je to s odevzdej CZ?

V Odevzdej.cz lze neautentizovaně z titulní stránky http://odevzdej.cz/ porovnat libovolný textový dokument se soubory v systému. Výsledek porovnání se zasílá na e-mail, který zadáte. Takto vložený soubor bude automaticky po 5 dnech, tj. po 120 hodinách, z databáze vymazán. Jak obejít plagiátorství? Stačí překlad či přeházet slova. Opisování odstavců i celých kapitol, vykrádání zdrojů, chybějící citace.

Podle toho, jak odhalit plagiát?

Název softwaru/ programu používaných v ČR

  1. Theses.cz - systém pro odhalování plagiátů mezi závěrečnými pracemi.
  2. Odevzdej.cz - systém pro odhalování plagiátů v seminárních, diplomových a jiných školních pracích.
  3. Repozitar.cz - slouží ke shromažďování, archivaci a prezentaci publikovaných děl na partnerských univerzitách.
Jak dlouho trvá kontrola na plagiáty? Je tak dobré vědět, že si během několika hodin (maximálně dnů) můžete ověřit, zda se nechystáte odevzdat plagiát.

Můžete se také zeptat, jak dlouho trva bakalářská práce?

Na bakalářskou práci máte obvykle celé dva semestry. Na první pohled se to může zdát jako dlouhá doba. Opak je ale pravdou. Semestr za semestrem uteče jako voda a vy budete nervózně dopisovat poslední řádky pár dní před odevzdáním celé práce. Kolik hodin trvá napsat bakalářskou práci? Pokud pracujete průběžně, myšlenky si snadněji utřídíte a když otevřete textový editor, stojí vás psaní méně času a obecně bude text kvalitnější. Sám jsem začal na bakalářce pracovat už začátkem zimního semestru, žádný týden jsem nepracoval více než 2-3 hodiny. V dubnu jsem měl hotovo.

Co se stane když Neodevzdám bakalářskou práci?

Studentovi, který ani při druhém zápisu předmětu "Bakalářská/Diplomová práce" práci v určeném termínu neodevzdal a tuto skutečnost řádně neomluvil nebo omluva nebyla děkanem uznána (nebyl mu tedy děkanem stanoven náhradní termín odevzdání bakalářské/diplomové práce), se ukončuje studium podle § 56 odst. Jak dlouho trvá odevzdej CZ? Jak udělat kontrolu plagiátorství na Odevzdej.cz

Odpověď dostanete obvykle do několika hodin. Číslo vyjadřující procento podobnosti dostanete zdarma. Pro stažení protokolu musíte mít vytvořený účet a uhradit poplatek 27 Kč.

Jak funguje odevzdej to?

Systém umožňuje jakémukoli uživateli nechat si bez přihlášení zkontrolovat libovolný textový dokument na plagiáty. Uživatel jej jednoduše nahraje z titulní stránky do systému, zadá e-mail a po dokončení kontroly je informován e-mailem o výsledku.

By Weixel

Jak funguje kontrola plagiátorství? :: Jak se pocita relativni chyba?
Užitečné odkazy