Domovská stránka > J > Jak Vybrat Tiskárnu Štítků?

Jak vybrat tiskárnu štítků?

Při výběru tiskárny štítků se zaměřte na počet tištěných řádek, ale také na šířku pásky. Sofistikovanější štítkovače umožňují propojení s počítačem prostřednictvím USB, Bluetooth nebo Wifi sítě. Chcete-li tisknout grafiku a obrázky, zaměřte se na tiskárnu štítků s rozlišením alespoň 360 DPI.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jakou multifunkční tiskárnu na doma?

Recenze Epson EcoTank L850 – Nejlepší multifunkční inkoustová tiskárna. Epson EcoTank L850 se svými vlastnostmi řadí mezi nejlepší multifunkční inkoustové tiskárny na trhu. Dominantní vlastností je tisk ve vysokém rozlišení. Může se také zeptat, jak vybrat tiskárnu na doma? Jak tedy vybrat tiskárnu pro domácnost? Jednoduše se zamyslete nad tím, jak často tisknete, v jakém objemu, a zda nutně potřebujete tisknout i barevné obrázky a fotky. Dejte dohromady další funkce domácí tiskárny, bez nichž se neobejdete, a vyberte zařízení, která splňují vaše požadavky.

Také, jakou černobílou laserovou tiskárnu?

Nejlepší černobílá tiskárna se skenerem

2452 Kč / až na 23000 stran (orig.), 1059 Kč / až na 23000 stran (komp.) HP LaserJet Pro M227fdw je skvělou multifunkční černobílou tiskárnou na doma nebo menší kanceláře.
Podle toho, co je lepší inkoustová nebo laserová tiskárna? Laserová tiskárna je oproti inkoustové dražší. Pokud tisknete častěji, bude vám vyhovovat její rychlejší tisk oproti inkoustové tiskárně. Výhoda jsou také nižší pořizovací náklady na tisk. Toner je sice v mnoha případech dražší než inkoustová cartridge, ale v porovnání cena/počet vytisknutých stran vychází vždy lépe.

Jakou tiskárnu k notebooku?

Maximální rozlišení tisku se udává v bodech dpi. U termosublimačních tiskáren stačí 300 dpi na dokumenty i fotografie, u ostatních stačí 600 dpi na běžné dokumenty, ale pro kvalitní fotografie volte raději 1 200 x 4 800 dpi (více o tisku fotografií). Udává se v počtu stránek za minutu. Lidé se také ptají, co to je tiskárna? Počítačová tiskárna je periferní výstupní zařízení, které slouží k přenosu dat uložených v elektronické podobě na papír nebo jiné médium (fotopapír, kompaktní disk apod.). Tiskárnu připojujeme k počítači, ale může fungovat i samostatně (přímý tisk přes USB nebo Bluetooth, síťová tiskárna apod.)

Lidé se také ptají, jaké jsou 4 nejpoužívanější druhy tiskáren?

Článek však pojednává nejen o nich, ale i o dalších typech.

  • Jehličková tiskárna. Nejstarším typem jsou tiskárny jehličkové.
  • Inkoustová tiskárna. Inkoustová neboli trysková tiskárna je nejrozšířenějším typem tiskárny.
  • Laserová tiskárna.
  • LED tiskárny.
  • Termosublimační tiskárny.
  • Multifunkční tiskárna.
Co je to DPI? Jak už možná tušíte, DPI je jednotka rozlišení. Zkratka DPI či PPI je z anglického originálu "dots/pixels per inch" - tedy počet bodů nebo pixelů na palec. Udává tedy celkový počet bodů, u displayů reprezentovaný pixely, které se vejdou do délky jednoho palce.

Jaké tiskárny jsou nejvhodnější pro tisk fotek a proč?

Inkoustová fototiskárna

S klasickou inkoustovou tiskárnou dosáhnete při tisku fotografií velmi dobrých výsledků, životnost výtisků je ovšem omezená. Pouhá kapka vody může inkoust rozpít. Navíc inkoust i údržba hlavy tiskárny vyjde na dost peněz.

By Chelsea

Kde se seriózně seznámit? :: Která tiskárna má nejlevnější tisk?
Užitečné odkazy