Domovská stránka > K > Která Tiskárna Má Nejlevnější Tisk?

Která tiskárna má nejlevnější tisk?

Levnější variantou pro domácí tisk může být barevná tanková inkoustová tiskárna nebo multifunkční barevná inkoustová tiskárna, která je navíc vybavena skenerem a kopírkou. Další variantou je laserová tiskárna, která tiskne pouze černobíle.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jakou tiskárnu pro občasný tisk?

Pokud máte v plánu pouze občasný tisk, doporučujeme laserovou tiskárnu, zde díky použité technologie "zaschnutí" vůbec nehrozí. Tiskárnu můžete klidně rok nepoužívat a po opětovném zapojení bude bez problémů toner zase tisknout. Můžete se také zeptat, jak vybrat tankovou tiskárnu? Můžete si vybrat z našich tankových tiskáren s velmi výhodným barevným tiskem. Inkoust si v nich sami doplníte ze speciálních lahviček. Vesměs správnou volbou pro domácí tiskárnu je právě inkoustová technologie. Je to díky všestrannosti a funkcím, které vám může tiskárna nabídnout.

Jakou levnou tiskárnu?

Tisknu často, hlavně černobíle. Pro vás jsou ideální laserové a LED tiskárny. Ty vynikají v rychlém a levném tisku, zejména pokud se jedná o černobílé dokumenty. Vzhledem k jejich pořizovací ceně a velmi nízkým nákladům na tisk jsou vhodné jako firemní tiskárny. Podle toho, jakou multifunkci? Jakou multifunkční tiskárnu vybrat dle srovnání

Mezi inkoustovými exceloval model Brother MFC-J3930DW. Kvalitní laserovou tiskárnou do kanceláře je pak Canon i-Sensys MF744Cdw.

Jakou tiskárnu do kancelare?

Právě laserové tiskárny jsou ideální do kanceláří, protože celkové náklady na tisk ve srovnání s těmi inkoustovými jsou u nich podstatně nižší. Tonery jsou sice dražší než inkoustové náplně, zato však disponují mnohem větším objemem. Jakou tiskárnu na doma diskuze? Mám Canon Pixma Mg3050 a bohatě stačí. Mám podobnou (starší typ pixma mg3550) už několik let a na domácí použití je naprosto dostačující. Ani cena není vysoká. Je možnost připojit pomocí Wi-Fi, takže lze například tisknout přímo z mobilu.

Jaký typ tiskárny?

Ideální volbou je pro vás inkoustová tiskárna, kterou pořídíte za opravdu příznivou cenu. I ty nejlevnější inkoustové tiskárny dnes už často zvládnou také skenování a kopírování. Oproti těm laserovým jsou navíc menší a nabízí kvalitnější tisk a umožňují zpravidla vždy barevný tisk. Jakou tiskárnu pro tisk fotografií? Proto doporučujeme pořídit si spíše inkoustovou tiskárnu, případně specializovanější fotografickou inkoustovou tiskárnu. Fotky lze tisknout na jakékoliv inkoustové tiskárně, nicméně některé modely jsou pro tento účel vhodnější než jiné.

Jakou vybrat multifunkční laserovou tiskárnu?

V rámci testu multifunkčních tiskáren jsme vybrali nejlepší inkoustové a laserové typy. Do domácnosti doporučuji inkoustovou variantu HP Ink Tank Wireless 415, z laserových je výborná HP LaserJet Pro MFP. K mobilu doporučujeme přenosnou fototiskárnu.

By Kalle

Jak vybrat tiskárnu štítků? :: Jak přepnout funkci Fn?
Užitečné odkazy