Domovská stránka > J > Jak Si Vybrat Multifunkční Tiskárnu?

Jak si vybrat multifunkční tiskárnu?

Nejlepší inkoustové multifunkční tiskárny

  • Nejlepší celkově Epson EcoTank L7180. Pro náročné Nejlepší tiskárna s vynikající kvalitou tisku a levným provozem.
  • Nejlepší cena/výkon. HP Ink Tank Wireless 415. Zlatý střed. Nejlepší tiskárna pro domácnost.
  • Nejlepší levná HP DeskJet Plus 6075. Levný základ.

Přečtěte si více

Jakou tiskárnu pro občasný tisk?

Pokud máte v plánu pouze občasný tisk, doporučujeme laserovou tiskárnu, zde díky použité technologie "zaschnutí" vůbec nehrozí. Tiskárnu můžete klidně rok nepoužívat a po opětovném zapojení bude bez problémů toner zase tisknout. Pokud jde o to, jakou multifunkční tiskárnu na doma? Recenze Epson EcoTank L850 – Nejlepší multifunkční inkoustová tiskárna. Epson EcoTank L850 se svými vlastnostmi řadí mezi nejlepší multifunkční inkoustové tiskárny na trhu. Dominantní vlastností je tisk ve vysokém rozlišení.

Může se také zeptat, jak vybrat kopirku?

Před nákupem je třeba zvážit, jak často budeme tiskárnu používat a k jakým účelům. Inkoustové tiskárny se více hodí na tisk fotografií a grafiky, laserové a LED si naopak lépe poradí s větším množstvím textu. Abyste měli lepší představu o tom, jakou multifunkční tiskárnu vybrat, projděte si otázky položené níže. Jakou laserovou tiskárnu na doma? HP LaserJet Pro M227fdw je skvělou multifunkční černobílou tiskárnou na doma nebo menší kanceláře. Výborná rychlost tisku se nijak neprojevuje na kvalitě černého textu, která je stejně tak skvělá, nebo na hlučnosti tiskárny.

Může se také zeptat, jakou vybrat multifunkční laserovou tiskárnu?

Jakou multifunkční tiskárnu vybrat dle srovnání

Mezi inkoustovými exceloval model Brother MFC-J3930DW. Kvalitní laserovou tiskárnou do kanceláře je pak Canon i-Sensys MF744Cdw.
Jak vybrat tiskárnu k notebooku? Při výběru tiskárny byste měli věnovat pozornost nejen pořizovací ceně tiskárny, ale také ceně náhradních inkoustů. Je běžnou praxí, že firmy prodávají tiskárny za velmi nízké ceny a následně vydělávají na prodeji náplní. Často se dokonce stává, že cena catridgí přesáhne pořizovací cenu nové tiskárny!

Jakou tiskárnu na tisk fotografií?

Vůbec největší zájem je mezi zákazníky v současnosti o Canon PIXMA TS3350 černá, který si můžete pořídit za 1 199 Kč vč. DPH. Pokud vás zajímají spíše nejlepší fototiskárny z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie fototiskárny recenze a testy. Jakou tiskárnu na doma diskuze? Mám Canon Pixma Mg3050 a bohatě stačí. Mám podobnou (starší typ pixma mg3550) už několik let a na domácí použití je naprosto dostačující. Ani cena není vysoká. Je možnost připojit pomocí Wi-Fi, takže lze například tisknout přímo z mobilu.

Jaký typ tiskárny?

Ideální volbou je pro vás inkoustová tiskárna, kterou pořídíte za opravdu příznivou cenu. I ty nejlevnější inkoustové tiskárny dnes už často zvládnou také skenování a kopírování. Oproti těm laserovým jsou navíc menší a nabízí kvalitnější tisk a umožňují zpravidla vždy barevný tisk.

By McClain Mena

Co je rychle formátování? :: Co je to srdce počítače?
Užitečné odkazy