Domovská stránka > J > Jak Vybrat Tiskárnu K Notebooku?

Jak vybrat tiskárnu k notebooku?

Při výběru tiskárny byste měli věnovat pozornost nejen pořizovací ceně tiskárny, ale také ceně náhradních inkoustů. Je běžnou praxí, že firmy prodávají tiskárny za velmi nízké ceny a následně vydělávají na prodeji náplní. Často se dokonce stává, že cena catridgí přesáhne pořizovací cenu nové tiskárny!

Přečtěte si více

Jak poznat laserovou tiskárnu?

Laserová tiskárna je ve většině případů větších rozměrů než je tiskárna inkoustová. Hlavním důvodem je totiž velikost spotřebního materiálu, který je u laserové tiskárny vždy větší než u tiskárny inkoustové. Jak vybrat Kopirku? Před nákupem je třeba zvážit, jak často budeme tiskárnu používat a k jakým účelům. Inkoustové tiskárny se více hodí na tisk fotografií a grafiky, laserové a LED si naopak lépe poradí s větším množstvím textu. Abyste měli lepší představu o tom, jakou multifunkční tiskárnu vybrat, projděte si otázky položené níže.

Podle toho, jakou tiskárnu na doma diskuze?

Mám Canon Pixma Mg3050 a bohatě stačí. Mám podobnou (starší typ pixma mg3550) už několik let a na domácí použití je naprosto dostačující. Ani cena není vysoká. Je možnost připojit pomocí Wi-Fi, takže lze například tisknout přímo z mobilu. Jaký typ tiskárny? Ideální volbou je pro vás inkoustová tiskárna, kterou pořídíte za opravdu příznivou cenu. I ty nejlevnější inkoustové tiskárny dnes už často zvládnou také skenování a kopírování. Oproti těm laserovým jsou navíc menší a nabízí kvalitnější tisk a umožňují zpravidla vždy barevný tisk.

Jakou tiskárnu na tisk fotografií?

Vůbec největší zájem je mezi zákazníky v současnosti o Canon PIXMA TS3350 černá, který si můžete pořídit za 1 199 Kč vč. DPH. Pokud vás zajímají spíše nejlepší fototiskárny z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie fototiskárny recenze a testy. A další otázka, jakou černobílou laserovou tiskárnu? Samsung SL-M2026. Laserová tiskárna pro domácnost s černobílým tiskem Samsung SL-M2026 dokáže vytisknout až 20 listů za minutu a její celková hmotnost je 3,97 kg. Tato tiskárna je velice malá a lehká, umožňuje bezdrátové připojení přes WiFi.

Jaké typy tiskáren jsou vhodné pro tisk dokumentů pro domácí a kancelářské využití?

Na trhu jsou dostupné dvě varianty - sem patří laserové a inkoustové. Pro tisk fotografií, grafiky nebo barevných prezentací jsou vhodné multifunkční tiskárny inkoustové. Naopak pro tisk většího množství textu jsou lepší volbou multifunkční tiskárny laserové a LED. Jakou levnou tiskárnu? Multifunkční tiskárny mají řadu dalších výhod - oproti samostatným zařízením zabírají výrazně méně místa, nezanedbatelná není ani nižší spotřeba energie a snazší a rychlejší obsluha. Levnou multifunkcí pro občasný, černobílý tisk je Xerox WorkCentre 3025Bi s cenovkou okolo 3 190 Kč s rozlišením 1 200 × 1 200 DPI.

Co je to tanková tiskárna?

Technologie tisku je inkoustová, hlava tiskárny vytváří pomocí malých kapek inkoustu přímo na papír malé body, které tvoří finální obraz. Rozdíl je v tom, že inkoust není v klasických náplních (cartridge), ale v nádobách, do kterých jde dolévat. A právě tohle jsou "tanky na inkoust" - odtud označení tanková tiskárna.

By Shieh Bustamente

Co hrat za hru? :: Jak se dostat k emailu na Google když neznám heslo?
Užitečné odkazy