Domovská stránka > J > Jak Odeslat Pdf E Mailem?

Jak odeslat PDF e mailem?

Klikněte na Soubor > Sdílet > E-mail a zvolte jednu z těchto možností:

  1. Poslat jako přílohu: Otevře e-mailovou zprávu s připojenou kopií souboru v původním formátu souboru.
  2. Odeslat jako soubor PDF: Otevře e-mailovou zprávu s připojenou kopií souboru ve formátu PDF.

Přečtěte si více

Jak vytvořit ZIP soubor?

Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem. Jak poslat odkaz na soubor? Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

Jak sdílet soubory přes internet?

Úschovnu, jednu z nejznámějších služeb pro výměnu souborů na českém internetu, lze ovládat buďto prostřednictvím internetového rozhraní v prohlížeči, nebo pomocí nedávno uvedené aplikace. Stačí nahrát soubory k odeslání a zadat adresy příjemců, kterým pak dorazí e-mailem zpráva s odkazem na stažení zasílaných dat. Když to vezmeme v úvahu, jak sdílet větší soubory? Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Když to vezmeme v úvahu, jak poslat více souborů najednou?

Přes Dropbox posílám často i jednotlivé fotky.

Zajímavá je na Dropboxu i funkce Request, se kterou můžete někomu poslat odkaz pomocí kterého snadno nahraje soubory do vašeho Dropboxu. Stejně můžete využít iCloud od Apple, Drive od Google, OneDrive od MS, Amazon Cloud apod.
Jak poslat velký balík? Pokud vás zajímá cena přepravy za balík jiných rozměrů, můžete si ji propočíst přímo na webu agregátoru – stačí kliknout na název služby.

  1. Zaslat.cz: GLS 119 Kč; DPD 124 Kč, TopTrans 179,08 Kč
  2. Chytrý balík.cz: InTime 109 Kč
  3. Můj Balíkonoš.cz: 126 Kč
  4. Balikservis.cz: 99 Kč

A další otázka, jak poslat něco přes úschovnu?

Jak odeslat zásilku

cz klikněte na úvodní stránce na tlačítko Poslat. Na další stránce přetáhněte myší do vyznačené oblasti soubory, které plánujete odeslat, případně klikněte na tlačítko Vybrat soubor a na pevném disku či výměnném médiu zvolte požadovaný soubor či více souborů současně.
Jak velký soubor lze poslat přes WhatsApp? Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty.

Jak poslat prezentaci emailem?

Rozeslání prezentace e-mailem ostatním

  1. Vyberte Soubor > Sdílet > E-mail.
  2. Pod nadpisem E-mail klikněte na jednu z těchto možností: Kliknutím na Odeslat jako přílohu připojíte prezentaci k e-mailové zprávě. Kliknutím na Odeslat jako odkaz vytvoříte e-mail s odkazem na prezentaci.

By Adora Albriton

Co je to vědecká metoda? :: Jak poslat hromadný e-mail z Gmailu?
Užitečné odkazy