Domovská stránka > J > Jak Funguje Skype Na Notebooku?

Jak funguje Skype na notebooku?

Okno pro přihlášení po Vás bude chtít vyplnit Vaše Skype jméno a heslo, které jste si před chvílí vytvořili. Také skrývá nenápadné zaškrtávací políčko „Přihlásit mne při spuštění Skype“. Pokud tuto volbu zaškrtnete, budete automaticky přihlášení pod těmito údaji pokaždé, když zapnete na Vašem počítači program Skype.

Přečtěte si více

Jak nastavit Skype v mobilu?

Android

  1. Spusťte Google Play ve svém zařízení, nebo připojte své zařízení k PC a pokračujte ZDE.
  2. V Google Play klikněte na Lupu vpravo nahoře a zadejte Skype.
  3. Vyberte Skype a nainstalujte si ho.
  4. Po stažení a automatické instalaci si ho můžete spustit a po přihlášení používat.
Jak nainstalovat Skype na Mac? Vyhledejte Skype ve složce Aplikace

Spusťte Skype pro Mac otevřením Launchpad z doku Mac. Najít Skype ikonu aplikace a klikněte na ni. Případně vyhledejte aplikaci Skype pro Mac na adrese Aplikace složku. Poklepejte na ikonu Skype ikona pro spuštění služby.

Může se také zeptat, co to je skype?

Skype (počeštěně skajp, sloveso skypovat) je peer-to-peer program, který umožňuje provozovat internetovou telefonii (VoIP) a videohovory, instant messaging jakož i přenos souborů. Pokud jde o to, co skype? Skype je program pro telefonování přes Internet, vyvinutý estonskými programátory (a hackery) zhruba před šesti lety. Umožňuje hovory přes Internet úplně zdarma s využitím malého prográmku stejného jména; tento prográmek se nejčastěji používá na počítači, ale bývá zabudovaný i v některých telefonních přístrojích.

Jak změnit jméno na Skype?

Skype jméno je přihlašovací identifikátor. Nemůžeš ho změnit. Kdyby to šlo už by se ti nikdo nedovolal. Funguje jako telefonní číslo u běžného telefonu. Může se také zeptat, jak se používá skype? Všechny funkce Skypu můžete používat, i když nemáte přístup k aplikaci v telefonu nebo na počítači. Stačí se přihlásit na web.skype.com a můžete používat plně funkční aplikaci Skype v prohlížeči. Máte v ní k dispozici všechny svoje oblíbené funkce a dostanete se k ní jedním kliknutím.

Jak nainstalovat Skype pro firmy?

Přihlaste se k Microsoft 365 na https://admin.microsoft.com/..

  1. V části Software vyberte Skype pro firmy.
  2. Na stránce Instalace Skypu pro firmy na Mac klikněte na možnost Instalovat.
  3. V Doku klikněte na Stahování > Otevřít vyhledávač.
  4. Vyberte položku SkypeForBusinessInstaller_<nn.
Jak volat přes Skype zdarma? Volejte zdarma online

Ze Skypu na Skype můžete volat zdarma online až se 100 lidmi prostřednictvím audiokonferencí nebo videokonferencí na libovolném zařízení. Díky online volání zdarma snadno zůstanete v kontaktu s kolegy i přáteli po celém světě.

Jak nainstalovat na Mac?

Přeinstalování macOS

Při přeinstalaci macOS se z Macu neodstraní žádná data. Chcete-li zahájit instalaci, vyberte v okně s utilitami v rámci Zotavení macOS možnost Znovu nainstalovat macOS, klikněte na tlačítko Pokračovat a postupujte podle pokynů na obrazovce.

By Joao

Kdy vyjde iPhone 15? :: Jak nainstalovat Skype na Windows 10?
Užitečné odkazy