Domovská stránka > J > Jak Pozvat Na Skype?

Jak pozvat na Skype?

Pozvánky. Do skypové konverzace teď můžete pozvat úplně kohokoliv. Zůstávejte v kontaktu s přáteli, rodinou nebo kolegy, i když nejsou na Skypu. Stačí spustit nový chat a poslat jedinečný odkaz komukoli, s kým chcete mluvit.

Přečtěte si více

Co je Skype a jak se používá?

Všechny funkce Skypu můžete používat, i když nemáte přístup k aplikaci v telefonu nebo na počítači. Stačí se přihlásit na web.skype.com a můžete používat plně funkční aplikaci Skype v prohlížeči. Máte v ní k dispozici všechny svoje oblíbené funkce a dostanete se k ní jedním kliknutím. Jak poslat odkaz na Skype? Kontakt, který chcete sdílet, pošlete tak, že ho jednoduše přetáhnete do okna chatu, aby si ho vaši přátelé mohli přidat do svého seznamu kontaktů. Nezapomeňte své nové skypové kontakty informovat. Get more info on how to share contacts. Skype neumožňuje tísňová volání.

Jak volat z Teams na Skype?

Abyste mohli zjistit, které licence je potřeba, měl by váš tým technické podpory zobrazovat licence pro doplňky Skypu pro firmy a Microsoft Teams.

  1. Na hlavní obrazovce aplikace Skype pro firmy klikněte na kartu Číselník.
  2. Telefonní číslo zadejte některým z následujících způsobů:
  3. Vyberte Zavolat.
A další otázka, jak funguje skype v mobilu? Skype umí za nabitý kredit volat i na pevné linky a mobily. Skype obsahuje funkce pro sdílení fotek, videa a dalších souborů, stačí je odeslat vzduchem. Integrovaný IM komunikátor zprostředkuje chat s jedním nebo více kontakty najednou, a to vše i na displeji telefonu.

Jak nainstalovat Skype do počítače?

Jak nainstalovat Skype do PC

  1. Jak nainstalovat Skype do PC.
  2. Spusťte soubor SkypeSetup.exe.
  3. Po instalaci se otevře se toto okno, kde se můžete přihlásit již existujícím účtem nebo Skype účet vytvořit nový.
  4. Můžete použít vaše telefonní číslo, nebo e-mail.
  5. Zadejte váš E-mail a heslo, jakým se budete přihlašovat na Skype.
Pokud jde o to, jak vytvořit link na skype? Dojde k vygenerování odkazu, který bude v takovémto tvaru “https://join.skype.com/oDTgKBYmM9nV“. Tento odkaz pak stačí nasdílet účastníkům. K rozposlání z webu můžete rovnou využít tlačítko Sdílet pozvánku, které rovnou zavolá nejčastěji používané aplikace a link do nich vloží.

Jak vytvořit online schůzku?

vytvořitonline schůzku

V pozvánce na schůzku klikněte na možnost Online schůzka.

  1. V pozvánce na schůzku zadejte do pole Komu e-mailové adresy účastníků, které chcete na schůzku pozvat.
  2. V pozvánce na schůzku zadejte do pole Předmět předmět schůzky.
Když to vezmeme v úvahu, jak vytvořit skype konferenci? Je to snadné – stačí vytvořit odkaz a sdílet ho s lidmi, kteří se mají k hovoru připojit. Žádná registrace není nutná. Nevadí, že nemáte nainstalovaný Skype – můžete se připojit v prohlížeči. Pozvěte až 99 lidí a užívejte si bezplatné videohovory ve Skypu.

Jak vypadá Skype?

Skype (počeštěně skajp, sloveso skypovat) je peer-to-peer program, který umožňuje provozovat internetovou telefonii (VoIP) a videohovory, instant messaging jakož i přenos souborů.

By Chiang

Jak připojit notebook k internetu přes kabel? :: Jak ovládat Skype?
Užitečné odkazy