Domovská stránka > J > Jak Obnovit Heslo Na Skype?

Jak obnovit heslo na Skype?

Prvním způsobem je přenastavení zapomenutého hesla. Tato možnost je ale k dispozici jenom v takovém případě, že byla k tomuto Skype účtu přidaná nějaká bezpečnostní informace - jako třeba e-mailová adresa nebo telefonní číslo.

Přečtěte si více

Jak funguje Skype v mobilu?

Skype umí za nabitý kredit volat i na pevné linky a mobily. Skype obsahuje funkce pro sdílení fotek, videa a dalších souborů, stačí je odeslat vzduchem. Integrovaný IM komunikátor zprostředkuje chat s jedním nebo více kontakty najednou, a to vše i na displeji telefonu. Jaké je moje Skype ID? Přihlaste se ke Skypu. Vyberte kartu ID volajícího a zadejte své mobilní číslo. To se stane identifikátorem telefonního čísla, který se zobrazí, když budete volat ze Skypu.

Jak volat zdarma přes Skype?

Volání na běžná čísla je drahé – Skype umožňuje volání zdarma pouze na jiné Skype účty. Krom toho Skype umožňuje i volání do mobilních sítí či na standardní pevné linky. Takové hovory však jsou již pouze zdánlivě levné. Kdo vlastní Skype? Nyní je Skype již samostná divize Microsoftu.

Proč se nelze přihlásit na Skype?

Jestliže zadáváte správné údaje, ale stále se nejde přihlásit, zkuste následující: V první řadě jednoduše Skype ukončete (kliknutí pravým tlačítkem myši na ikonu v liště a zvolení Ukončit Skype) a znovu zapněte. Pokud by to nepomohlo, je na čase restartovat celé PC a po zapnutí se opět pokusit přihlásit. Tak jak se přihlášení na skype bez účtu microsoft? Nainstaluj si desktop verzi Skype. Jedu taky bez MS účtu na původní jméno. Jdi na https://www.skype.com/cs/get-skype/ zvol "Získat klasickou verzi Skype" a přeinstaluj.

Také, jak na videohovor?

Musím něco instalovat? Není třeba nic instalovat. Stačí se přihlásit do vašeho účtu a kliknout na tlačítko spustit videohovor – ten proběhne přímo ve vašem prohlížeči a to i na chytrém telefonu. Jak na videohovor WhatsApp? Otevřete WhatsApp a klepněte na záložku Hovory. Klepněte na Nový hovor > Nový skupinový hovor. Vyhledejte kontakty, které chcete k hovoru přidat, a klepněte na ikonu videohovoru .

Kolik stojí volání přes Skype?

Skype si při volání do pevných sítí účtuje přes SkypeOut cca 0,6 Kč/minutu, do mobilních pak 5,32 Kč/minutu. (Pro srovnání u FAYNu: pevné od 0,19 Kč/min, mobilní od 2,44 Kč/min).

By Andeee Nosal

Jak nainstalovat WinRAR? :: Jak nainstalovat Skype do počítače?
Užitečné odkazy