Domovská stránka > J > Jak Poslat Odkaz Na Skype?

Jak poslat odkaz na Skype?

Kontakt, který chcete sdílet, pošlete tak, že ho jednoduše přetáhnete do okna chatu, aby si ho vaši přátelé mohli přidat do svého seznamu kontaktů. Nezapomeňte své nové skypové kontakty informovat. Get more info on how to share contacts. Skype neumožňuje tísňová volání.

Přečtěte si více

Jak volat přes Skype zdarma?

Volejte zdarma online

Ze Skypu na Skype můžete volat zdarma online až se 100 lidmi prostřednictvím audiokonferencí nebo videokonferencí na libovolném zařízení. Díky online volání zdarma snadno zůstanete v kontaktu s kolegy i přáteli po celém světě.
Jak volat zdarma na Ukrajinu? Pro hovory z Česka na Ukrajinu, respektive na ukrajinská čísla budou platit od soboty 5. března nová pravidla. Nově dostanou všichni zákazníci Vodafonu 100 minut volání na Ukrajinu měsíčně zdarma. Každá další minuta bude stát 1 korunu.

Jak volat přes počítač?

Google Duo můžete využít k hlasovým hovorům a videohovorům. Všechny hovory se uskutečňují prostřednictvím vašeho mobilního datového tarifu, případně přes Wi-Fi. Nespotřebovávají tedy minuty na volání mobilem. Lidé se také ptají, jak se připojit do skype skupiny? Je to snadné – stačí vytvořit odkaz a sdílet ho s lidmi, kteří se mají k hovoru připojit. Žádná registrace není nutná. Nevadí, že nemáte nainstalovaný Skype – můžete se připojit v prohlížeči.

Jak změnit jméno na Skype?

Skype jméno je přihlašovací identifikátor. Nemůžeš ho změnit. Kdyby to šlo už by se ti nikdo nedovolal. Funguje jako telefonní číslo u běžného telefonu. Také, kdo vlastní skype? Nyní je Skype již samostná divize Microsoftu.

Když to vezmeme v úvahu, proč se nelze přihlásit na skype?

Jestliže zadáváte správné údaje, ale stále se nejde přihlásit, zkuste následující: V první řadě jednoduše Skype ukončete (kliknutí pravým tlačítkem myši na ikonu v liště a zvolení Ukončit Skype) a znovu zapněte. Pokud by to nepomohlo, je na čase restartovat celé PC a po zapnutí se opět pokusit přihlásit. Také, jak obnovit heslo na skype? Přejděte na stránku https://secure.skype.com/store/member/login.html?setlang=cz. Tam klepněte na odkaz Zapomněli jste heslo?, do políčka, které se rozbalí, napište e-mailovou adresu, kterou máte přiřazenou k vašemu účtu Skype a stiskněte tlačítko Získat heslo.

Pokud jde o to, jak nastavit skype?

Jak nainstalovat skype do pc

  1. Spusťte soubor SkypeSetup.exe.
  2. Po instalaci se otevře se toto okno, kde se můžete přihlásit již existujícím účtem nebo Skype účet vytvořit nový.
  3. Můžete použít vaše telefonní číslo, nebo e-mail.
  4. Zadejte váš E-mail a heslo, jakým se budete přihlašovat na Skype.
  5. Zde zadejte jméno a příjmení.

By Jeffries Ellard

Co je správce hesel? :: Jak se s někým spojit přes Skype?
Užitečné odkazy