Domovská stránka > C > Co To Je Ipad?

Co to je iPad?

iPad je multimediální počítač typu tablet (nikoli Tablet PC) od společnosti Apple. Používá operační systém iOS od Apple a lze ho použít k práci s různými multimediální formáty včetně novin, časopisů, knih, učebnic, fotografií, videí, hudby, textových dokumentů, tabulek a videoher.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jaký ipad je nejlepší?

Hledáte-li co možná nejmenší tablet, nelze vám doporučit nic jiného než iPad mini 2021. Ten nabízí “jen” 8,3” Liquid Retina displej a hliníkové tělo s ostrými hranami po vzoru iPadů Pro či Air o rozměrech 195,4 milimetrů na výšku, 134,8 milimetrů na šířku a 6,3 milimetrů na tloušťku. Můžete se také zeptat, kdy vychazi ipad? iPad Air 5 (2022) se silným procesorem a 5G

Kalifornská společnost tak údajně pracuje na iPadu Air 5. generace, který dorazí s řadou vylepšení. Asi nejzásadnější novinkou má být podpora moderního 5G připojení.

Jak aktualizovat IOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.
Které Ipady podporují Apple Pencil? generace) můžete používat s těmito modely iPadu:

  • iPad mini (5. generace)
  • iPad (6. generace a novější)
  • iPad Air (3. generace)
  • 12,9palcový iPad Pro (1. a 2. generace)
  • 10,5palcový iPad Pro.
  • 9,7palcový iPad Pro.

Kdy vyšel iPad Air?

iPad Air je celkově pátá verze tabletu iPad od americké firmy Apple. Byl představen na konferenci Applu 22. října 2013. Co je to i pod? iPod je multimediální přehrávač firmy Apple. Tento název se užívá pro celou rodinu přenosných MP3 přehrávačů od Apple. Zkráceně se tak také velmi často označuje nejvyspělejší klasický přehrávač, iPod Classic (iPod 6G). iPody mají jednoduché uživatelské rozhraní, které se ovládá pomocí dotykového kolečka (tzv.

Také, jaký je rozdíl mezi ipad a ipad air?

iPad Pro má čtyři reproduktory, zatímco Air „jen“ dva. Pro se odemyká pomocí FaceID, u Airu najdete Touch ID nově schované do zapínacího tlačítka. A největší rozdíl je ve fotoaparátech. Zatímco Pro má 3 objektivy a k tomu LiDAR, Air si vystačí s jedním. Také, jak vybrat tablet ipad? Klíčové vlastnosti, na které se zaměřit při výběru tabletu

Typ operačního systému – iOS je perfektně vyladěný, Android vyniká otevřeností a na tabletech s Windows se zase skvěle pracuje. Velikost úložiště – zásadní je, aby bylo možné v budoucnu navýšit jeho kapacitu prostřednictvím externí microSD karty.

Proč si koupit iPad?

iPad má uživatelsky příjemné a intuitivní ovládání. Dokonale spolupracující hardware a software pro ten nejlepší uživatelský zážitek. Díky aplikaci Přechod na iOS přenesete svá data ze starého zařízení snadno a rychle.

By Nedrah

Kdy vyjde nový iPad 2021? :: Na co je dobrý iPad?
Užitečné odkazy