Domovská stránka > N > Na Co Je Dobrý Ipad?

Na co je dobrý iPad?

iPad je tak všestranný, že s přehledem zvládne prakticky cokoli. Ať děláš na pracovním projektu, potřebuješ se kreativně vyjádřit, nebo paříš strhující hru, na iPadu tě to bude bavit a půjde ti to levou zadní. Tady je jen pár z bezpočtu věcí, které na iPadu jdou.

Přečtěte si více

Co znamená iPad Air?

iPad Air je celkově pátá verze tabletu iPad od americké firmy Apple. Byl představen na konferenci Applu 22. října 2013. V České republice se začal prodávat 1. Kdy vyjde iPad Air 2021? Nový iPad (2021) je již nyní k dostání v rámci předobjednávky, přičemž do oficiálního prodeje zamíří v pátek 24. září. Zákazníci si navíc mohou vybrat ze dvou barevných provedení – vesmírně šedé a stříbrné – a ze dvou možných kapacit úložiště.

Pokud jde o to, kdy bude dostupny ipad air 2020?

Poslední verze iPadu Air je tu s námi od 15. září 2020, tedy necelých 17 měsíců. Kdy bude iPad Air 5? generace bude možné předobjednat již v tento pátek 11. března. Na pultech obchodů pak bude novinka dostupná o týden později, tedy od 18. března 2022.

Jakou barvu iPadu?

Pro ty z vás, kteří si stále chtějí užít statečnost iPadu Pro 2021, ale shledávají stříbrné a vesmírně šedé barvy neatraktivní nebo příliš jednoduché podle vašich představ, vždy existuje možnost zvolit si barevnější. Jaký iPad pro studenty? Nejlepší iPady pro studenty

  • iPad Air 4. Tento iPad je nejběžnější a nejpoužívanější ze všech iPadů.
  • iPad Mini 5. Tento iPad je pohodlnější a má menší rozměry.
  • iPad 8. generace.
  • iPad Pro. iPad Pro je nejlepší ze všech.
  • iPad Air (2020) iPad Air (2020) si z iPadu Pro půjčuje spoustu toho, co se nám líbí, za přijatelnější cenu.

Můžete se také zeptat, jak aktualizovat ios 93 5 do 10?

Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru. Jak aktualizovat iOS 93 6? Jak je již standardem, aktualizaci si můžete stáhnout v kategorii Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru. Případně pak můžete zvolit cestu v podobě iTunes.

Jak aktualizovat iPad Air 2?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace. Chcete‑li automatickou aktualizaci vypnout, přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru > Automatická aktualizace.

By Gussy Tajmaha

Co to je iPad? :: Jak zjistit generaci iPad?
Užitečné odkazy