Domovská stránka > J > Jak Zjistit Generaci Ipad?

Jak zjistit generaci iPad?

Číslo modelu můžete najít dvěma způsoby:

  1. Podívejte se na zadní stranu iPadu.
  2. Otevřete Nastavení a klepněte na Informace. Číslo modelu najdete v horní části. Pokud číslo, které vidíte, obsahuje lomítko „/“, jedná se o číslo dílu (například MY3K2LL/A).

Přečtěte si více

Kolik je generaci iPadu?

Tablety iPad jsou k dispozici ve čtyřech hlavních řadách: iPad (základní modely, 1. –8. generace), iPad Air (střední třída), iPad Pro (pokročilé modely určené profesionálům, k dispozici i ve větších velikostech) a iPad mini (menší verze). Pokud jde o to, jaký je rozdíl mezi ipad a ipad air? iPad Pro má čtyři reproduktory, zatímco Air „jen“ dva. Pro se odemyká pomocí FaceID, u Airu najdete Touch ID nově schované do zapínacího tlačítka. A největší rozdíl je ve fotoaparátech. Zatímco Pro má 3 objektivy a k tomu LiDAR, Air si vystačí s jedním.

Kdy vychazi iPad Air?

Apple iPad Air (2022) se bude nabízet hned v pěti barevných variantách, z nichž patrně nejvíce zaujme méně obvyklá modrá. Předprodej startuje již tento pátek 11. března, samotný prodej vypukne o týden později, tedy 18. března. A další otázka, jak si vybrat ipad? Hledáte-li co možná nejmenší tablet, nelze vám doporučit nic jiného než iPad mini 2021. Ten nabízí “jen” 8,3” Liquid Retina displej a hliníkové tělo s ostrými hranami po vzoru iPadů Pro či Air o rozměrech 195,4 milimetrů na výšku, 134,8 milimetrů na šířku a 6,3 milimetrů na tloušťku.

Lidé se také ptají, jak aktualizovat ios na starem ipadu?

Jak aktualizovat starý iPad přes internet

Nejprve budete muset jít, jak jsme řekli, do nastavení iPadu s typickým kolečkem. Nyní budete muset přejít do obecné nabídky a otevřít aktualizace softwaru. Někdy to načtení chvíli trvá a určitě vám řekne, na který z nich můžete upgradovat.
Kolik stojí iPad Air 2?

VerzeiPad Air M1 (2022)iPad 2021
ProcesorApple M1A13 Bionic
Velikost obrazovky10,9″10,2″
Rozlišení displeje2360 × 1640 px2160 × 1620 px
Zadní fotoaparát12 Mpx8 Mpx
2 další řádky

Kolik palcu má iPad?

iPad Pro (11 palců, 2.

Procesor – Apple A12Z; Paměť: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB; Barvy: stříbrný nebo Space gray; Čísla modelů: A2228 (Wi-Fi), A2068 a A2230 (Wi-Fi + Cellular) a A2231 (Wi-Fi + Cellular, čínský trh).
A další otázka, které ipady podporují apple pencil? generace) můžete používat s těmito modely iPadu:

  • iPad mini (5. generace)
  • iPad (6. generace a novější)
  • iPad Air (3. generace)
  • 12,9palcový iPad Pro (1. a 2. generace)
  • 10,5palcový iPad Pro.
  • 9,7palcový iPad Pro.

Proč si koupit iPad?

iPad má uživatelsky příjemné a intuitivní ovládání. Dokonale spolupracující hardware a software pro ten nejlepší uživatelský zážitek. Díky aplikaci Přechod na iOS přenesete svá data ze starého zařízení snadno a rychle.

By Maroney Gesregan

Na co je dobrý iPad? :: Jaký procesor Intel?
Užitečné odkazy