Domovská stránka > C > Co Znamená Eshop?

Co znamená eshop?

Internetový obchod (e-shop) slouží k nabídce a vyhledání zboží (služeb) s možností si je objednat, dále k příjmu takových objednávek od zákazníků, zprostředkování a evidence plateb a poskytování dalších informací o výrobcích či řešení reklamací.

Přečtěte si více

Jak funguje internetový obchod?

Objednávky zákazníků se zpracují na serveru a odtud jdou přímo do čteček pracovníků skladu, kteří zboží vyhledají a předají k dalšímu zpracování. Denně se takto vyřizuje cca 1000 objednávek, 75% z nich tvoří osobní odběry. V budově hlavního skladu pracuje třicet lidí. Když to vezmeme v úvahu, na čem je založeno elektronické obchodování? Elektronické obchodování (též elektronická komerce, e-komerce) je forma obchodování, která k realizaci obchodních transakcí (s vlastními organizačními jednotkami, s dodavateli, se zákazníky) podstatným způsobem používá moderní elektronické komunikační prostředky.

Může se také zeptat, jak na podvodný eshop?

Podvodné jednání e-shopu a podněty k prošetření můžete posílat na e-podatelnu České obchodní inspekce. Finanční incidenty hlaste své bance a po poradě s bankou případně můžete oslovit i Policii ČR. Co je Shoptet? Shoptet je prvotřídní e-shopové řešení, které je vhodné pro začínající obchodníky i zkušené e-shopaře. Co se týká designu, Shoptet má v nabídce jen 9 bezplatných šablon, které se však dají upravovat dle libosti. Díky své jednoduchosti a intuitivnímu ovládání je vhodný pro nováčky.

Jak má vypadat internetový obchod?

Shrnuto podtrženo: Každý funkční eshop by měl být jednoduchý pro používání a pro uživatele intuitivní. Pro zapamatování a lepší dojem z webové stránky můžeme použitou grafikou působit na lidské emoce. Úspěšné webové stránky by měly být především příjemné a měly by zanechat v návštěvníkovi pozitivní pocit. Jak si založit internetový obchod? Pro založení internetového obchodu potřebujete minimálně živnostenský list, čili oprávnění k výkonu činnosti. Dobrou zprávou je, že maloobchodní prodej není živnost, u které byste museli doložit jakoukoliv odbornost. OSVČ pak může začít podnikat v podstatě ihned po založení.

Kolik stojí provoz internetového obchodu?

Vytvoření unikátního eshopu na míru: Unikátní grafický návrh dle potřeb a zaměření eshopuod 45 000 Kč
Měsíční paušál za hosting a administraci: Cena dle požadovaných funkcí, viz Ceník hostinguod 590 Kč
Kompletní ceník a více informací
Kolik je v ČR e shopu? Počet internetových obchodů v Česku loni vzrostl o 3100 na 46.600 e-shopů. Zároveň se o dvě pětiny na 14.140 zvýšil počet obchodů nabízejících možnost osobního vyzvednutí zboží. Vyplývá to z údajů srovnávače Heureka.cz. Zákazníci si však v současnosti mohou vybrat téměř z 25 000 výdejních míst po celé republice.

Jaké jsou výhody internetového bankovnictví?

Z hlediska klienta je výhodou rychlý, levný a snadný přístup k účtu (poplatky u internetového bankovnictví bývají nejnižší, navíc příkaz se splatností aktuální den bývá možné zadat i po ukončení provozní doby poboček banky), z hlediska banky úspora pracovníků na přepážkách.

By Peyton

Jak poznat Fake eshop? :: Jak zesílit WiFi UPC?
Užitečné odkazy