Domovská stránka > J > Jak Zapnout Titulky?

Jak zapnout titulky?

Zapnutí nebo vypnutí titulků

  1. Přejděte na stránku sledování jakéhokoli videa.
  2. V přehrávači videa zapněte titulky klepnutím na ikonu .
  3. Opětovným klepnutím na ikonu je zase vypnete.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, kde získat titulky k dokumentům na youtube?

Chcete-li extrahovat titulky z videa YouTube, přejděte do nabídky tří teček pod videem, pro které chcete extrahovat titulky> přidat překlady> přepnout jazyk a vybrat správný jazyk> akce> stáhnout. Proč mi nejdou titulky na YouTube? Klikněte na možnost Nastavení . V nabídce nalevo klikněte na možnost Přehrávání a výkon. Zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí možnosti Vždy zobrazovat titulky. Zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí možnosti Zahrnout automaticky generované titulky (jsou-li k dispozici).

Když to vezmeme v úvahu, jak přidat titulky?

Titulky se zapínají přímo u konkrétního videa. Musejí však být k dispozici. Pokud tomu tak je, bude v pravém dolním rohu videa zobrazená ikona CC. Titulky následně zapnete kliknutím na tuto ikonu. Jak nastavit automatické titulky z YouTube? Zde je návod, jak můžete zkontrolovat automatické titulky a v případě potřeby provést změny:

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V levé nabídce vyberte možnost Titulky.
  3. Klikněte na video, u kterého chcete přidat titulky nebo titulky pro neslyšící.
  4. V nabídce Titulky klikněte na tři tečky vedle titulků, které chcete upravit.

Jak vytvořit soubor s titulky?

Vytvoření titulků

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte možnost Titulky.
  3. Klikněte na video, které chcete upravit.
  4. Klikněte na možnost PŘIDAT JAZYK a vyberte svůj jazyk.
  5. Pod titulky klikněte na možnost PŘIDAT.
Když to vezmeme v úvahu, jak získat titulky z videa? Nejjednodušší způsob, jak extrahovat titulky z MKV, MP4, AVI, VOB nebo jiných videí ve formátech SRT, ASS, je získat univerzální extraktor titulků, který si poradí s videi v různých typech formátů. Pokud také hledáte cestu k přidat titulky k videím , Snaž se MiniTool software.

Lidé se také ptají, jak stáhnout titulky z videa?

Řešením může být softwarový nástroj Google2SRT. Pro jeho práci je nutné mít ve Windows instalované rozhraní Java. Umí nejen stáhnout titulky u zadaného videa (stačí zadat odkaz na video), ale také ho rovnou nechat zkonvertovat do standardního formátu SRT, který přečte většina videopřehrávačů. Jak stáhnout titulky k filmu? Titulky k filmům na Titulky.com

Největší a nejznámější databáze titulků v Česku. Stahovat lze titulky k nejnovějším filmům i seriálům, které překládají nebo vlastnoručně vyrábí amatérští tvůrci titulků. Objevují se zde však titulky přímo z autorsky chráněných zdrojů (DVD, HBO…).

Jak přeložit text na YouTube?

Některým uživatelům se začala zobrazovat ikona Google Překladače u videí na portále YouTube. Novinka dokáže kompletně přeložit obsah do jazyka uživatele. Přeložen je titulek videa, popis videa i titulky k videu. Vše přitom probíhá plně automaticky.

By Sharla Borowiec

Co se píše do těhotenské Prukazky? :: Jak zprovoznit TV?
Užitečné odkazy