Domovská stránka > J > Jak Nastavit České Titulky Na Youtube Na Mobilu?

Jak nastavit české titulky na YouTube na mobilu?

Dobrý den, na svém mobilu u videa kliknu na tři tečky a vyberu ,, otevřít v prohlížeči ", potom u videa kliknu na nastavení a vyberu ,, automatické titulky" .

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak zapnout titulky na mobilu?

Jestli MÁ titulky, tak je zapneš/vypneš v nastavení přehrávání. Musíš klepnut DO videa nebo ho zastavit, aby naskočily časová osa a ovládací prvky. Ikona jsou ty tři tečky nad sebou. Ťukneš na ni a vybereš/zapneš si příslušné titulky. Jak zapnout titulky na telefonu? Zapněte nebo vypněte výchozí nastavení

  1. Klepněte na svoji profilovou fotku .
  2. Klepněte na Nastavení .
  3. Vyberte možnost Titulky.
  4. Klepněte na Zobrazit titulky, aby se titulky zobrazovaly vždy, když jsou dostupné.

Jak odstranit z videa text?

After Effect od Adobe je oblíbeným programem pro úpravu videí, který nyní přichází s parádní vychytávkou. Tou je možnost odstranit nežádoucí objekty z vašeho videa, a to dokonce velmi jednoduchými kroky. Dané osoby či předměty stačí jen označit a nechat program, aby je odstranil. Můžete se také zeptat, jak vytáhnout titulky z mp4? TunesKit Subtitle Extractor je nástroj pro extrakci titulků z filmů a videí. Podporuje čtveřici souborových formátů - MP4, MOV, M4V a 3GP. Umožňuje pohodlné načtení zdrojových souborů jejich přetažením do okna. Nabízí hromadné zpracování souborů a extrahování titulků do několika souborů v rámci jediného procesu.

Můžete se také zeptat, jak vytáhnout titulky z avi?

Nejjednodušší způsob, jak extrahovat titulky z MKV, MP4, AVI, VOB nebo jiných videí ve formátech SRT, ASS, je získat univerzální extraktor titulků, který si poradí s videi v různých typech formátů. Pokud také hledáte cestu k přidat titulky k videím , Snaž se MiniTool software. Jak přeložit komentáře na YouTube? Povídejte si s komunitami po celém světě. Klepněte na tlačítko Přeložit, které se zobrazuje pod většinou komentářů v jiných jazycích. Přeložené komentáře se zobrazí v jazyce automaticky rozpoznaném podle různých signálů, jako je váš jazyk, místo nebo nedávno zhlédnutá videa.

Jak zapnout automatický překlad?

Zapnutí nebo vypnutí překladu konkrétního jazyka

  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Dole klikněte na Rozšířená nastavení.
  4. Klikněte na Jazyky.
  5. Vedle požadovaného jazyka klikněte na ikonu možností .
  6. Aktivujte nebo deaktivujte možnost Nabízet překlad stránek v tomto jazyce.
Co to znamená YouTube? YouTube [ju:tu:b] je největší internetový server pro sdílení videosouborů. Založili jej v únoru 2005 zaměstnanci PayPalu Chad Hurley, Steve Chen a Jawed Karim. Nynější generální ředitelkou společnosti je Susan Wojcicki.

Můžete se také zeptat, jak se stát překladatelem pro netflix?

Aby se titulkář kvalifikoval do týmu překladatelů, musí projít devadesátiminutovou zkouškou. Ta otestuje uživatelovu angličtinu a schopnost překladu frází do cílového jazyka. A v nabídce je i čeština. Podle serveru The Next Web trvá Netflixu přibližně týden, než se ozve uživatelům, kteří úspěšně prošli kvalifikací.

By Kreis Vonallmen

Co je vyssi titul? :: Jak vypnout titulky YouTube?
Užitečné odkazy