Domovská stránka > J > Jak Odstranit Titulky Z Tv?

Jak odstranit titulky z TV?

Zvukový popis lze samozřejmě vypnout. Obecný postup pro vypnutí zvukového popisu je následovný. V menu Vašeho televizoru vyhledejte "zvuk (zvukový režim, možnosti zvuku)" - "zvukový popis (AD, Audio Description, popis scény)" - vypnout. Některé televizory mají tlačítko "AD/subtit" na svém dálkovém ovladači.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak vypnout dvb titulky?

DVB skryté titulky je potřeba nejdříve nastavit v nastavení televizoru. Je potřeba přepnout nastavení na „titulky pro neslyšící“ (apod. výrobci televizorů to mají přeložené různě). DVB titulky se potom vyvolají přímo na dálkovém ovladači samostatným tlačítkem. Jak vypnout titulky TV Samsung? Stiskněte tlačítko MENU / 123 na chytrém dálkovém ovládání. Zvolte Titulky. poznámka: Na standardním dálkové ovládání, stiskněte a podržte tlačítko AD zapněte funkci titulek zapnout nebo vypnout.

Jak odstranit titulky z televize LG?

TV LG: MENU -> ZVUK -> „Popis zvuku“ přepněte na „Vyp. “ Můžete se také zeptat, jak vypnout titulky na set top boxu? Po každém zapnutí přijímače je tak divák obtěžován textem v dolní části obrazovky a musí ho vždy ručně vypnout tlačítkem „SUB-T“ (Titulky) na dálkovém ovladači. Stiskem tlačítka se vyvolá menu pro výběr a zapnutí nebo vypnutí titulků.

Jak zapnout skryté titulky?

Velké procento pořadů České televize je opatřeno skrytými titulky. U programů, které mají teletext, jsou k dispozici na teletextové stránce 888. U ostatních programů jsou dostupné prostřednictvím systému DVB. Lidé se také ptají, jak zapnout titulky na televizi lg? Existují dva způsoby, jak zapnout a vypnout skryté titulky na LG Smart TV. První je nalezením ikony CC: Zapněte televizor, najděte program, ke kterému chcete přidat titulky, a stiskněte tlačítko „Enter“. Zobrazí se banner s informacemi o pořadu a v pravém horním rohu uvidíte dvě ikony.

Co jsou skryte titulky?

Skryté titulky doslova kopírují zvukovou verzi dialogu a často obsahují i doplňkové informace o doprovodných zvucích jako např. "ženský smích" nebo "vrzání schodů". Jak zapnout titulky na televizi Panasonic? Při sledování televizních programů přes interní tuner na televizoru (DVB-T/C/S) můžete zobrazit/skrýt (pokud možno) titulky pomocí [STTL] tlačítka na dálkovém ovládání. Pokud jsou titulky k dispozici je možno také změnit nastavení při sledování vysílání s titulkama stisknutím tlačítka OPTION na dálkovém ovládání.

Také, jak vymazat titulky?

Když jste v editačním rozhraní, uvidíte v horní části obrazovky tlačítko Oříznout. Vyberte funkci Oříznout a zde můžete nastavit velikost oblasti oříznutí. Pokud chcete pouze odstranit titulky v pevném kódu, doporučujeme zrušit zaškrtnutí možnosti „Zachovat poměr stran“.

By Normandy Petters

Jak vypnout titulky na TV Sony? :: Jak zesilit hlasitost hovorů?
Užitečné odkazy