Domovská stránka > J > Jak Spustit Google Play Na Huawei?

Jak spustit Google Play na Huawei?

Proto jako první si otevřete AppGallery a nahoru do vyhledávací lišty dejte vyhledat Google Space. Ihned poté se Vám nabídne aplikace, která má přibližně 4MB. Klikněte na stáhnout a poté instalovat. V ten moment se vám začne instalovat obchod Google Play do vašeho zařízení, celá operace trvá asi dvě minuty.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak stáhnout obchod play?

Obchod PlayPlaystáhnout

Vyhledání aplikace Obchod Google Play

  1. V zařízení přejděte do sekce Aplikace.
  2. Klepněte na Obchod Google Play .
  3. Aplikace se otevře a můžete vyhledat obsah ke stažení.
Jak stáhnout aplikaci na Huawei? Pokud již vlastníte smartphone s operačním systémem Android nebo iOS, pak jedna z nejjednodušších cest na přenesení všech aplikací i dat, do nového smartphonu Huawei, je aplikace Phone Clone. Stačí stáhnout tuto aplikaci na obě zařízení a vybrat, který obsah ze starého telefonu do nového budete chtít přenést.

Jak nainstalovat Google Play do Huawei P Smart 2021?

Jak na Obchod Play v Huawei?

  1. Stáhněte si aplikaci GSpace z obchodu AppGallery.
  2. Spusťte GSpace a klepněte na zelené tlačítko “Enable” a následně na “Continue”
  3. Je zapotřebí také povolit instalaci aplikací z neznámých zdrojů
  4. V GSpace dlouze klepněte na libovolnou ikonku aplikace a následně vyberte “Upgrade”
Také, jak dostat do huawei google? Alternativy v podobě App Gallery, Petal Search či APKPure

Stáhnout si můžete také alternativní obchod Amazon Appstore, případně pokud přecházíte z jiného telefonu se službami Googlu, lze využít klonovacího nástroje Phone Clone.

Může se také zeptat, proč huawei nepodporuje google?

Nejnovější telefony od Huawei znevažuje v očích zákazníků jedna notoricky známá věc. Kvůli neshodám mezi čínskou firmou a USA nemohou být v posledních přístrojích této značky (platí i pro dceřiný Honor) přítomny a využívány Google Mobile Services (GMS) od amerického giganta. Který Huawei podporuje Google? GSpace – emulace Google služeb

Ta funguje jako emulátor, který z vašeho telefonu Nova 9 na oko pouze pro Google udělá telefon Huawei P30, tedy poslední vlajkový model, který ještě získal služby Googlu.

Proč Huawei nemá Google?

Proč? Zkrátím ten příběh do 2 vět. Donald Trump od loňska vede obchodní válku proti Číně a to má za následek zákaz obchodování jakékoli americké firmy s čínským Huawei. Kvůli tomu už nesmí dodávat Google své licencované programy, kam patří Google Play, do nových telefonů Huawei. Jak obnovit obchod Google Play? Otevřete Nastavení telefonu a přejděte na záložku „Aplikace a oznámení“ / „Aplikace“ *. Ze seznamu aplikací vyberte Obchod Google Play. Pokud se zobrazí možnost „Povolit“, klikněte na ni.

Jak si nainstalovat Google Play?

Google Play APK ke stažení zdarma a bez virů

APK soubor můžete stáhnout rovnou do mobilu, nebo do PC a z PC kabelem do telefonu. Následně musíte povolit instalaci z Neznámých zdrojů, což provedete v nastavení svého mobilního telefonu s Androidem.

By Mancino Havens

Jak udělat mentolovou barvu? :: Jak dát PDF na webove stranky HTML?
Užitečné odkazy