Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Poznámky V Powerpointu?

Jak zobrazit poznámky v PowerPointu?

Otevřete v PowerPointu panel poznámek

Klikněte na Poznámky v dolní části aplikace, aby se otevřel Panel Poznámek. Tyhle poznámky se zobrazí pouze vám na displeji během prezentace, nebo je můžete mít vytisknuté na svých slidech.

Přečtěte si více

Tak jak udělat poznámky z powerpointu?

V MS PowerPoint (verze 2010, 2013, 2016 či 2019) přejděte na kartu Soubor a klikněte na Tisk. V části Nastavení přepněte z volby Snímky na celou stránku na možnost Poznámky. A je hotovo. Pokud jde o to, jak fungují poznámky v powerpointu? Zapnutím funkce „Použít zobrazení prezentujícího“ oddělíte to, co vidí vaši posluchači od toho, co vidíte vy. Na obrazovce notebooku (monitoru) se vám kromě zmenšené verze aktuálního slajdu zobrazí také komentáře, které jste si při tvorbě prezentace vepsali do pole poznámek.

Jak udělat z prezentace poznámky?

Otevřete prezentaci, pro kterou chcete vytisknout poznámky s miniaturami snímků. Klikněte na kartu Soubor. Na levé straně karty Soubor klikněte na Tisk. V části Nastavení klikněte na šipku vedle položky Snímky na celou stránku a pak v části Rozložení při tisku klikněte na Poznámky. Jak vložit do PowerPointu poznámky? V nabídce Zobrazení klikněte na Normální. Vyberte miniaturu snímku, ke kterému chcete přidat poznámky. Pod snímkem se zobrazí podokno poznámek. Klikněte na text Kliknutím vložíte poznámky a napište poznámky, které chcete přidat.

Podle toho, jak vytisknout prezentaci s poznámkami?

Tisk snímků s poznámkami lektora nebo bez nich

  1. Klikněte na Soubor > Tisk.
  2. V části Nastavení klikněte na druhé pole (ve výchozím nastavení to je Snímky na celou stránku) a pak v části Rozložení při tisku klikněte na Poznámky.
  3. Nastavte ostatní parametry.
  4. Klikněte na Tisk.
Jak v Powerpointu? Na kartě Domů klikněte ve skupině Vložení na textové pole. Na snímku klikněte na místo, kam chcete textové pole přidat. Zadejte nebo vložte text do textového pole.

Jak z prezentace udělat Word?

V otevřené prezentaci proveďte toto: Klikněte na Soubor > Exportovat. V části Exportovat klikněte na Vytvořit podklady a potom v části Vytvořit podklady v aplikaci Microsoft Word klikněte na Vytvořit podklady. Jak citovat v Powerpointu? Chcete-li k obrázku přidat citaci, musíte přidat textové pole. Chcete-li to provést, klikněte na Vložit > Textové pole na pásu karet. Dále nakreslete textové pole pomocí myši nebo trackpadu – umístěte jej pod obrázek nebo na vhodné místo v jeho blízkosti. Jakmile je textové pole vytvořeno, můžete přidat citaci.

Lidé se také ptají, jak spustit prezentaci na projektoru?

V horní části okna zobrazení prezentujícího klikněte na Přepnout do prezentace. Kliknutím na toto tlačítko zavřete zobrazení prezentujícího. V důsledku toho se prezentace zobrazí na obrazovce počítače i na plátně projektoru.

By Benedikta

Jak spustit prezentaci? :: Jak zobrazit historii dokumentu Word?
Užitečné odkazy