Domovská stránka > J > Jak Nastavit Tisk Na Šířku?

Jak nastavit tisk na šířku?

Klikněte na Soubor > Tisk. V rozevíracím seznamu Orientace stránky v oblasti Nastavení klikněte na položku Orientace na výšku nebo Orientace na šířku. Jakmile budete připraveni tisknout, klikněte na tlačítko Tisk.

Přečtěte si více

Jak nastavit číslování stránek?

Na kartě Vložení klikněte na ikonu Číslo stránky a pak klikněte na Číslo stránky. Vyberte umístění a pak vyberte styl zarovnání. Word automaticky očísluje všechny stránky kromě určených titulových stránek. Pokud chcete změnit styl číslování, vyberte Formát a pak zvolte formátování, které chcete použít. Jak vložit konec oddílu? Vložit konec oddílu

  1. Vyberte, kde má nový oddíl začít.
  2. Přejděte na Rozložení > koncea pak zvolte typ konce oddílu, který chcete. Další stránka Začne nový oddíl na následující stránce. Spojité Začne nový oddíl na stejné stránce. Tento konec oddílu je užitečný hlavně u dokumentů, které mají sloupce.

Jak udělat zrcadlový tisk?

U tiskáren HP naleznete možnost zrcadlového tisku na kartě „Dokončení“. Zde zaškrtněte možnost „Zrcadlený“. – Potvrďte nastavení tlačítkem „OK“ a klikněte na „Tisk“. – Word nyní vytiskne dokument zrcadlově obráceně. Jak otočit text v Libreoffice? Otáčení textu

  1. Vyberte buňky, jejichž text chcete otočit.
  2. Zvolte Formát - Buňky. Zobrazí se dialog Formát buněk.
  3. Klepněte na záložku Zarovnání.
  4. V oblasti Orientace textu zvolte myší orientaci, kterou chcete textu nastavit. Klepněte na OK.

Jak posunout text v Excelu?

Pokud chcete v buňce na listu začít psát nový řádek textu nebo mezi řádky či odstavce umístit mezeru, vložte zalomení řádku stisknutím Alt+Enter.

  1. Poklikejte na buňku, do které chcete vložit zalomení řádku (nebo buňku vyberte a stiskněte F2).
  2. Klikněte na místo ve vybrané buňce, kde chcete řádek zalomit.
Jak zalamovat text v Powerpointu? Zalamování textu v obrazci Pokud chcete, aby se text objevil na více řádcích uvnitř obrazce, zaškrtněte toto políčko. Sloupce Pokud chcete určit počet sloupců textu v obrazci a mezery mezi sloupci, klikněte na toto tlačítko. Číslo Pokud chcete určit počet sloupců textu v obraze, zadejte číslo do tohoto pole.

Jak zrcadlově obrátit obrázek?

1. Zobrazte kartu [Kvalita]. 2. Vyberte možnost [Vytisknout zrcadlově převrácené]. Jak zarovnat text pod sebe? Tabulátory umožňují zarovnat text pod sebe podobně jako v tabulce. Standardně jsou tabulátory nastaveny 1,25 cm od sebe, což je vidět na pravítku. Volitelné nastavení provedeme výběrem druhu zarážky (vlevo od vodorovného pravítka) a kliknutím do pravítka, zarážku můžeme vodorovně posunout nebo odstranit strnutím dolů.

Jak posunout text ve Wordu bez Enterů?

Použití tabulátorů může být různorodé - můžete s nimi odsadit např. první řádek odstavce (ne, že by neexistovalo i jiné řešení, jak první řádek odsadit). Nebo můžete zarovnat všechny položky do jedné úrovně. Tabulátor prostě posune text na požadovanou pozici podle horizontálního pravítka ve Wordu.

By Caterina

Jak změnit disk? :: Jak vytvořit rámeček ve Wordu?
Užitečné odkazy