Domů : Podmínky internetu : Definice nepřátele

Unfriend

Když „spřátelíte“ uživatele v a social networking přidáte tuto osobu do svého seznamu online přátelé. Když odeberete osobu ze seznamu přátel, tohoto uživatele „zrušíte přátelství“.

Přátelství může být provedeno z mnoha důvodů. Pokud vás například online přítel příliš často kontaktuje nebo příliš píše na zeď, můžete tohoto uživatele odebrat ze seznamu přátel. Můžete také zrušit přátelství s uživatelem, pokud vztah s touto osobou skončil. Když někoho zrušíte, již tato osoba nemá přístup „přítel“ na vaši stránku profilu. To znamená, že již nebude moci zobrazit váš profil nebo zveřejňovat komentáře na vaší zdi. Tyto možnosti si můžete přizpůsobit pro přátele a přátele v Facebook pomocí odkazu „Nastavení ochrany osobních údajů“.

Některé situace mohou vyžadovat „hromadné nepřátelství“, které zahrnuje odebrání mnoha lidí ze seznamu přátel najednou. Mnoho Můj prostor a uživatelé Facebooku mají stovky nebo dokonce tisíce přátel, ačkoli většina z těchto lidí ve skutečnosti nejsou blízkými přáteli. Vzhledem k tomu, že uživatelé se stavem „přítel“ mohou zobrazit vaše osobní údaje z profilu, mohlo by mít smysl zrušit přátelství s uživateli, které neznáte.

https://TechLib.com/definition/unfriend

TechLib - počítačový slovník Tech Lib

Tato stránka obsahuje technickou definici Unfriend. Vysvětluje ve výpočetní terminologii, co znamená Unfriend, a je jedním z mnoha internetových termínů ve slovníku TechLib.

Všechny definice na webu TechLib jsou napsány tak, aby byly technicky přesné, ale také snadno srozumitelné. Pokud shledáte tuto definici Unfriend užitečnou, můžete ji odkázat pomocí výše citovaných odkazů.