Domovská stránka > J > Jak Přesunout Widget?

Jak přesunout widget?

Odstranění widgetů: Klepněte a podržte widget na domovské obrazovce, dokud zařízení nezačne vibrovat, a poté vyberte Odebrat. Přesunutí widgetů: Klepněte a podržte widget na domovské obrazovce, dokud zařízení nezačne vibrovat. Widget přetáhněte na jakoukoliv pozici na obrazovce.

Přečtěte si více

Jak pridat aplikaci na plochu?

· Chcete-li přemístit ikonu aplikace na domovskou obrazovku, klepněte a podržte danou aplikaci a přesuňte ji na požadované místo. Poté stisk uvolněte pro umístění. · Chcete-li odstranit ikonu aplikace z domovské obrazovky, klepněte na nic a podržte. Jak vrátit ikonu na plochu iPhone? Obnovení uspořádání ikon

  1. Prvně otevřeme Nastavení
  2. Zde přejdeme do kolonky Obecné
  3. Poté sjedeme úplně dolů
  4. Tady zvolíme předposlední možnost Obnovit.
  5. Z vyobrazených možností vybereme Obnovit uspořádání plochy.

Také, jak zmenšit ikony na iphonu?

Ikony na ploše iPhonu, iPadu nebo iPodu touch jsou zvětšené

  1. Pokud na ploše kvůli zvětšení nevidíte ikonu Nastavení, klepněte třemi prsty dvakrát na displej. Tím zobrazení zmenšíte.
  2. Zvětšení vypnete tak, že přejdete do Nastavení > Zpřístupnění > Zvětšení a klepnutím vypnete volbu Zvětšení.
A další otázka, jak pridat zastupce na plochu iphone? Klepněte na Záložka ikona ve spodní části obrazovky (připomíná pole se šipkou směřující nahoru). Využít Přidat na plochu. Přijměte navrhovaný název zástupce nebo zadejte název, který se vám líbí lépe, a klepněte na přidat pro uložení nové ikony zástupce na domovskou obrazovku.

A další otázka, jak si usporadat mobil?

Mezi časté funkce patří třeba vytváření složek nebo uzamykání aplikací. Ve funkcích se launchery dost liší. Pokud máte mobil s Androidem, není nic jednoduššího než si najít na Google Play takový launcher, který vám vyhovuje. Launcher je schopen změnit váš smartphone k nepoznání. Jak upravit plochu iOS 14? Spusťte aplikaci Zkratky a klepněte na “+” v pravém horním rohu. Klepněte na Přidat akci -> Skripty -> Otevřít aplikaci. Na příslušném poli klepněte na Vybrat a poté v seznamu vyberte požadovanou aplikaci. Klepněte na ikonku tří teček v pravém horním rohu, pojmenujte zkratku a zvolte Přidat na plochu.

Jak zvětšit widget?

Klepněte na Widgety, poté klepněte a podržte widget a přetáhněte jej do prázdné oblasti na domovské obrazovce, nebo klepněte na požadovaný widget. Tak jak přesunout pdf na plochu telefonu? Stačí přidržet prst na souboru a v menu vybrat dát zástupce na plochu.

Co je widget v mobilu?

Widget (čti vidžit) je vlastně miniaplikace, kterou vidíte rovnou na hlavní nebo vedlejší ploše telefonu. Buď vám může zobrazovat nějaké informace (čas, předpověď počasí, stav ovzduší apod.)

By Bennink

Jak Povesit obrazek? :: Jak si zmenit tapetu?
Užitečné odkazy