Domovská stránka > J > Jak Zkontrolovat Kompatibilitu Windows 11?

Jak zkontrolovat kompatibilitu Windows 11?

Zkontrolovat kompatibilitu

Přejděte do svého počítače a stáhněte si aplikaci PC Health Check a ověřte, jestli váš počítač dokáže spustit Windows 11. 2 Určité funkce vyžadují specifický hardware, viz Specifikace Windows 11.

Přečtěte si více

Jak otestovat počítač pro Windows 11?

Zda váš počítač má oficiální podporu, vám teď ukáže aplikace Kontrola stavu osobního počítače neboli PC Health Check App. Původně moc nefungovala, ale teď vyšla opravená verze a už ukazuje podrobně, co chybí nebo potřebujete vyřešit. Opět je tu „oblíbené“ téma HW požadavků nového operačního systému Windows 11. Jak vypnout režim s Windows 11? Z režimu S se nic neúčtovat.

  1. Na počítači se systémem Windows 11 v režimu S otevřete Nastavení > Systém >Aktivace.
  2. V části Přepnout na Windows 11Pro vyberte Přejít do Storu.
  3. Na stránce označené Přepnout z režimu S (nebo podobně), která se zobrazí v obchodě Microsoft Store, vyberte tlačítko Získat.

Jak ziskat Win 11?

Kde stáhnout instalační soubory Windows 11? Microsoft bude aktualizaci na Windows 11 na kompatibilních počítačích nabízet k instalaci postupně prostřednictvím služby Windows Update. Pokud ale nechcete na doručení aktualizace čekat, můžete instalační soubory jedenáctek stáhnout přímo ze stránek Microsoftu. Jak vypadá Windows 11? Windows 11: na první pohled nový systém

Ano, potvrzuje se příchod nového hlavního panelu, nabídky Start bez živých dlaždic nebo zaoblených oken, k vidění však jsou i další vizuální prvky, které v uniklém sestavení nebyly.

Jak obejít požadavky na Windows 11?

Obejít požadavky Windows 11 TPM a Secure Boot

Klepněte pravým tlačítkem myši na Setup (klíč), vyberte New a vyberte si DWORD (32-bit) Value. Pojmenujte klíč BypassTPMCheck a stiskněte Enter na opravit požadavek Windows 11 TPM 2.0. Dvakrát klikněte na BypassTPMCheck a změňte hodnotu z 0 na 1. Klikněte na OK knoflík.
Které procesory podporují Windows 11? Intel 10.generace Core (Comet Lake, Ice Lake, Amber Lake, Cascade Lake)

  • Core i3-10100.
  • Core i5-10400.
  • Core i5-10600.
  • Core i5-10600K.
  • Core i7-10700.
  • Core i7-10700K.
  • Core i9-10900.
  • Core i9-10900K.

Jak nainstalovat Windows 11 na nepodporovaný počítač?

Případně si také můžete stáhnout bitovou kopii disku systému Windows 11, máte-li zájem si vytvořit spouštěcí instalační médium (USB flash disk, DVD) nebo vytvořit virtuální počítač (soubor ISO). Dostanete se tak k souboru ISO s více edicemi. Určená edice se odemkne na základě vašeho kódu Product Key. Jak zrusit instalaci Windows 11? V systému přejděte do části Obnovení. V části „Možnosti obnovení“ klikněte na tlačítko „Zpět“. Odpovězte na otázku o důvodech vrátit se zpět a klikněte na Další. Podle průvodce zrušte instalaci systému Windows 11 a vraťte se do systému Windows 10.

Tak jak provest upgrade na windows 11?

Pokud chcete zkontrolovat, jestli je Windows 11 pro vaše zařízení připravený, přejděte na Start > Nastavení > Aktualizace a Zabezpečení > Sužba Windows Update a vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud je upgrade pro vaše zařízení k dispozici a chcete pokračovat, stáhněte a nainstalujte ho.

By Zebe

Jak aktivovat Windows 11? :: Proč nejde aktualizovat Google Play?
Užitečné odkazy