Domovská stránka > J > Jak Zjistit Verzi Google Chrome?

Jak zjistit verzi Google Chrome?

V okně prohlížeče podržte klávesu Alt a stiskněte klávesu H a otevřete nabídku Help (Nápověda). Klikněte na položku O aplikaci Google Chrome a v horní části zobrazeného okna vyhledejte údaj o verzi.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat stránku?

Pro aktualizaci – obnovení obsahu webových stránek stačí stisknout klávesu F5. Klávesou F5 aktualizujeme obsah stránky. Pro znovunačtení prvků stránky je za potřebí, udělat refresh cache paměti. Proč nejde aktualizovat Chrome? Problém vyřešíte následovně: Odinstalujte Chrome. Ujistěte se, zda váš počítač splňuje systémové požadavky. Stáhněte si Chrome znovu a zkuste ho nainstalovat.

Jak nainstalovat starší verzi Chrome?

Google nepodporuje přímý přechod na nižší verzi prohlížeče Chrome. Můžete ale získat předchozí verzi Chromu. Je třeba odinstalovat aktuální verzi a znovu nainstalovat preferovanou starší verzi prohlížeče Chrome. Jak updatovat Google Chrome? Postup aktualizace prohlížeče Google Chrome:

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  3. Klikněte na Nápověda. O aplikaci Google Chrome.
  4. Klikněte na Aktualizovat Google Chrome. Důležité: Pokud toto tlačítko nevidíte, máte nejnovější verzi prohlížeče.
  5. Klikněte na Restartovat.

Jak aktualizovat Google Chrome?

Stažení aktualizací pro Chrome (jsou-li k dispozici)

  1. V telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci Obchod Play. .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení.
  4. V sekci Aktualizace najděte Chrome. .
  5. U aplikace Chrome klepněte na Aktualizovat.
Jak aktualizovat stránku v Safari? Prvně je nutné, abyste se na vašem iPhonu s iOS 15 přesunuli do nativní aplikace Safari. V rámci Safari se poté přesuňte na webovou stránku, kterou chcete aktualizovat. Nyní ve spodní části obrazovky podržte prst na adresním řádku. Po chvíli se zobrazí menu, ve kterém stačí, abyste klepnuli na možnost Znovu načíst.

Jak obnovit stránky v Chrome?

Tento příkaz můžete učinit pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + T (Windows) nebo Command + Shift + T (macOS). Lze jej ale vyvolat také po klepnutí pravým tlačítkem do horního okna Chrome a klepnout na možnost “znovu otevřít zavřenou kartu”. Jak si aktualizovat Windows 10? Pokud chcete tuto aktualizaci nainstalovat hned, vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update a pak vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud jsou aktualizace k dispozici, nainstalujte je.

Proč mi nejde aktualizovat Android?

Zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke službě Google Play nebo App Store. Aplikace instalované ve vašem zařízení nebude možné aktualizovat, pokud jste se mezitím odhlásili ze svého účtu Google Play nebo App Store.

By Kerns

Proč nejde aktualizovat Google Play? :: Jak najít malware?
Užitečné odkazy