Domovská stránka > J > Jak Zjistit Jakou Máte Verzi Bluetooth?

Jak zjistit jakou máte verzi Bluetooth?

Karacabeytb | Objevte verzi Bluetooth

Chcete-li zjistit, která verze Bluetooth je v počítači, Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte správce zařízení a vyberte jej z výsledků. Kliknutím na šipku vedle položky Bluetooth ji rozbalte.

Přečtěte si více

Jaká je verze Bluetooth?

Verze BluetoothUvedení první verze
Bluetooth 4.02010
Bluetooth 5.02016
Bluetooth 5.12019
Bluetooth 5.22020
4 další řádky
Pokud jde o to, jaký je rozdíl mezi bluetooth 42 a 50? Patrně nejzásadnějším rozdílem je přenosová rychlost, která je v případě Bluetooth 5 samozřejmě vyšší než v předchozích verzích. Zatímco Bluetooth 4 oficiálně zvládá datovou rychlost 1 Mb/s, Bluetooth 5 je dvakrát rychlejší – teoreticky zvládne až 2 Mb/s.

Co je Bluetooth v mobilu?

Bluetooth představuje bezdrátovou technologii, pomocí které lze na kratší vzdálenost propojit dvě a více zařízení. Zatímco v minulosti se tento způsob propojení používal nejvíce pro výměnu dat mezi dvěma mobilními telefony, dnes je Bluetooth používán zejména pro spojení chytrého telefonu a bezdrátového příslušenství. Jak zjistit verzi Bluetooth v PC? Zjištění verze Bluetooth na vašem počítači

  1. Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte správce zařízení a pak vyberte stejnou položku ve výsledcích hledání.
  2. Výběrem šipky vedle položky Bluetooth tuto položku rozbalte.

Jak zjistit kodek Bluetooth?

Krok 3: Zobrazit podporované kodeky

Nyní otevřete aplikaci Nastavení a přejděte dolů úplně dolů. Poslední položka v seznamu by nyní měla být „Možnosti pro vývojáře“ – pokračujte a klepněte na ni. Zde přejděte dolů na ikonu Síťování v polovině seznamu a klepněte na možnost „Bluetooth Audio Codec“.
Co znamená Bluetooth 50? Bluetooth 5 umožňuje vysílání zpráv až o velikosti 255 bajtů, díky čemuž nachází využití také například v majácích používaných pro reklamní trh či navigaci v nákupních centrech a podobných prostorách. Verze Bluetooth 5.0 je zpětně kompatibilní s předchozími verzemi 4.2, 4.1, 4, 3, 2.1., 2.

Může se také zeptat, co to je bluetooth?

Pro začátek si zopakujeme, že Bluetooth je označení pro bezdrátovou technologii, která je využívána pro přenos dat mezi fixními i mobilními zařízeními na krátké vzdálenosti, a to díky rádiovým UHF vlnám (Ultra High Frequency - krátké vlny, určené pro televizní vysílání, mobilní telefony, GPS, vysílačky a podobné. Jak vylepsit Bluetooth? Tip 1: Rychle otevřete nastavení Bluetooth

Pokud dlouze stisknete ikonu Bluetooth, na druhou stranu rychle přejdete do plného menu Bluetooth v nastavení telefonu, kde můžete provést řadu kroků od párování k úpravě stávajících připojení Bluetooth.

Jak daleko dosahne Bluetooth?

Bluetooth 4.0 měl ve volném prostoru ideální dosah až 50 m, v reálném interiérovém prostředí však spíše okolo 10 m.

By Paderna

Co muze rusit Bluetooth? :: Jak zjistím velikost fotky?
Užitečné odkazy