Domovská stránka > J > Jak Spustit Prohlížeč Události?

Jak spustit prohlížeč události?

Klepněte na hlavní stránce na možnost Nastavení. Vyberte položku Další nastavení > Centrální správa. Klikněte na položku Otevřít Prohlížeč událostí. Otevře se Prohlížeč událostí systému Windows.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak zjistit informace o systému?

Pro jeho zobrazení klepněte na tlačítko Start, Ovládací panely a poklepejte na ikonu Systém. Rychlejší možností je stisknout klávesovou zkratku Win + Pause. 2Na kartě Obecné naleznete informace o verzi používaného systému, zda je ve Windows nainstalován opravný balíček (Service Pack) a informace o uživateli počítače. Jak zjistit komponenty v PC Windows 10? Jak zjistit informace o systému

  1. Do „černého okna“ napište SYSTEMINFO a stiskněte Enter.
  2. Vypíšou se vám informace o operačním systému i hardware. Z těch nejdůležitějších bych vybral tyto:
  3. Kdo chce vědět o svém počítači nebo notebook jestě více infomací, tomu doporučuji tyto diagnostické programy: HwInfo.

Jak zjistit historii souborů?

Na počítači otevřete dokument, tabulku nebo prezentaci.

  1. Nahoře klikněte na Soubor Historie verzí Zobrazit historii verzí.
  2. Vyberte nejnovější verzi. Můžete zjistit, kdo soubor aktualizoval a jaké změny provedl.
Lidé se také ptají, jak smazat historii windows 10? Ve Windows 8 nebo Windows 10 otevřete Průzkumník souborů a klikněte myší do pole pro hledání. V horním pásu karet se nyní zobrazí položka »Poslední hledání«. Rozbalte nabídku a klikněte na tlačítko »Vymazat historii hledání«. Windows ukládají také informace o tom, jaké složky a v jakém pořadí jste otevřeli.

Podle toho, kde najdu chipset?

Re: Kde najdu AMD Chipset Drivers v PC

Ten balíček bys měl najít buď v Ovládací panely->Programy a funkce nebo tam najdi Ati Catalyst Install Manager, zvol Změnit->Správce odinstalování->Vlastní->Další. Tam uvidíš vše od ATI, co máš nainstalováno, včetně verze.
Co to je chipset? Čipová sada (anglicky chipset, počeštěně též čipset) je jeden nebo více integrovaných obvodů (čipů), které jsou navrženy ke vzájemné spolupráci a jsou obvykle prodávány jako jediný produkt. V oblasti počítačů je termín obvykle používán k označení specializovaných čipů na základní desce nebo na rozšiřujících kartách.

Jak si vybrat základní desku?

Výběr základní desky by se primárně měl orientovat podle zvoleného procesoru, operační paměti a množství slotů pro zapojení dalších komponentů, jako jsou grafická karta, pevný disk apod. S tím souvisí také plánované využití. A další otázka, jak na upgrade biosu? BIOS: Pokud budete spouštět aktualizaci přímo přes BIOS, spusťte počítač a přesuňte se do BIOS Setupu, kde vyberte položku Tools, EZ Flash 2. Právě tento nástroj totiž použijete jako program pro provedení aktualizace BIOSu.

Můžete se také zeptat, jak zjistit verzi biosu msi?

Potřebujete-li zjistit, jakou verzi má BIOS vaší základní desky, většinou stačí stisknout tlačítko [Pause] hned po startu počítače a procesu bootování, kdy se na displeji zobrazují různé informace včetně verze BIOS. Alternativou je použití nástroje CPU-Z, který je volně dostupný na internetu.

By Nadda Aleo

Jak zrusit placeni iCloud? :: Jak zjistit kdy se zapnul počítač?
Užitečné odkazy