Domovská stránka > J > Jak Zrusit Placeni Icloud?

Jak zrusit placeni iCloud?

Nejprve otevřete Předvolby systému a klikněte na „Apple ID“. V nastavení Apple ID vyberte na postranním panelu „iCloud“ a poté klikněte na „Spravovat“. Vyberte „Upravit plán úložiště“. Na stránce „Upgradovat úložiště iCloud“ klikněte na tlačítko „Možnosti downgradu“.

Přečtěte si více

Jak pridat paysafecard na iphone?

Jak změnit platební metodu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno.
  3. Klepněte na Platby a doručování. Možná se budete muset přihlásit svým Apple ID.
  4. Tady můžete udělat pár věcí: Přidání platební metody – klepněte na Přidat způsob platby.
Také, jak zmenit uloziste na iphonu? Jděte ve svém iOS zařízení do nabídky Nastavení. Tam rozklikněte Obecné a následně Úložiště a využití iCloudu. Zde v sekci Úložiště rozjeďte volbu Spravovat úložiště.

Jak navysit uloziste na iPhone?

Jak přejít na vyšší tarif na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště nebo Úložiště na iCloudu. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo na Změnit tarif úložiště.
Jak velke uloziste iPhone? Vnitřní paměť přístroje bývá nejčastěji 64 a 128 GB. U Apple iPhonů se ale čím dál častěji setkáváme s pamět 256 a 512 GB, u notebooků Apple Mac pak dokonce 1 TB.

Jak zálohovat iPhone bez Wi-Fi?

Zejména když pak cestujete a jste bez připojení k internetu, neměli byste možnost zařízení s novějším systémem zálohovat. Vždy tedy udržujte váš desktopový systém a jeho aplikace co nejaktuálnější. Zálohu zařízení do iTunes pak provede tak, že aplikaci spustíte a k počítači zařízení připojíte kabelem. Jak obnovit data ze zálohy iCloud? Obnovení zařízení ze zálohy na iCloudu

  1. Zapněte zařízení.
  2. Postupujte podle pokynů na obrazovce, dokud se nedostanete na obrazovku Aplikace a data.
  3. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID.
  4. Vyberte zálohu.
  5. Až k tomu budete vyzváni, přihlaste se svým Apple ID a obnovte aplikace a nákupy.

Jak zálohovat SMS na iCloud?

Přihlašte se ke svému iCloud účtu a ujistěte se, že jste připojeni k Wi-Fi síti. Níže v seznamu objevíte aplikace využívající iCloud – zde je třeba potvrdit synchronizaci s aplikací Zprávy. Poté přejděte do spodní části obrazovky, kde se nachází záložka Zálohování – klepněte na možnost Zálohovat. Co se stane kdyz Prestanu platit iCloud? Co se stane, když snížíte nebo zrušíte tarif iCloud+

Pokud objem dat na iCloudu překročí kapacitu úložiště, iCloud nebude data synchronizovat ani aktualizovat. iCloud se znova aktualizuje, jakmile navýšíte kapacitu úložiště nebo uvolníte prostor smazáním nepotřebných dat.

Když to vezmeme v úvahu, co je zaloha iphone?

Zálohování spočívá ve zkopírování některých souborů a položek nastavení z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch do počítače. Zálohování je jedním z nejlepších způsobů, jak se postarat o to, abyste při poškození nebo ztrátě zařízení nepřišli o data.

By Knowle Unterseher

Jak zvetsit místo v PC? :: Jak spustit prohlížeč události?
Užitečné odkazy